ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK'ın Ödemesine İtirazım Hâlâ Sonuçlanmadı nursinc  [16 Haziran 2008, 09:00]
07.05.2008 tarihinde,Shobbo.com'dan 12 taksite Bonus karta %20 indirim kampanyasından,kredi kartımla; 2 adet bulaşık makinesi siparişi verdim.Kardeşimin üyeliği ile iki ayrı kişiye gönderilmek üzere sipariş verdim.Ancak kredi kartımdan, 3 adet ürün bedeli çektiler. 447x3:1341 YTL tuttu. Durumu site yetkililerine bildirdim.Siparişimin birisini iptal ettirdim.

08.05.2008'de parası iade edilmedi. Ancak aradan 23 gün geçmesine rağmen, ürünleri de bildirdiğim adreslere, teslim etmediler. Bunun üzerine 30.05.2008 tarihinde, tüm siparişlerimi iptal ettirdim.Paranın iadesini talep ettim. Sitenin sorumsuz tavrı yüzünden, Denizbank'a kredi kartı itiraz formu doldurup, faks çektim.Sipariş detayları ile beraber banka yetkililerinin de tavsiyesi ile kredi kartımı kullanıma kapattırdım.

Ancak hâlâ bir işlem yapılmadı.Almadığım ürünlerin taksitlerini ödemeye devam ediyorum. Ayrıca Denizbank müşteri hizmetleriyle, tekrar görüştüğümde bu itirazımdan bir sonuç çıkmayabileceği, problemi www. Shobbo.com adlı siteyle, benim halletmem gerektiğini söylediler.

Oysa Denizbank'ın adı geçen siteyle anlaşması olmasa, zaten böyle bir alışverişi yapmazdım. Kartımdan çekilen tutarın tamamının, bir an önce kredi kartıma iadesini talep ediyorum. Site yetkilileri, birçok insanı bankaların sanal pos vermesi itiraz işlemlerini ağırdan alması sayesinde, mağdur etmeye devam ediyor.&

Arkadaşına Gönder

18.06.2008 nursinc öncelikle konuyla ilgilendiğiniz için çok müteşekkirim. şikayetimle ilgili olarak sorunun hallolduğunu ve paranın tamamının kredi kartıma iade edildiğini belirtmek isterim. duyarlılığınızdan ötürü tekrar teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Denizbank
16.06.2008

Sayın Nurşen Sevinç'in iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak müşterimize ait kredi kartı hesap hareketleri incelendiğinde ilgili firmanın kredi kartından çekilen tutarı 11/06/2008 tarihinde iade ettiği görülmektedir. Kredi kartından çekilen tutarların iadesi Bankamız tarafından yapılmamakta olup, ilgili firmanın kart hamiline ait kredi kartlarına iade geçmesi durumunda karta yansıtılmaktadır. Firmanın iade yapmadığı durumlarda ise Bankamız tarafından müşterilerimize Harcama İtiraz Formu doldurulmaktadır. Harcama itirazının tüm bankalarda resmi süresi 45 gün ile 180 gün arasındadır.
Bölümümüz tarafından müşterimiz ile iletişim kurulmuş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,

DenizBank A.Ş.