311636 |

| DENİZBANK Borcu İçin Bilgilendirme Gereği Duymadı
ekrems
[13 Haziran 2008, 09:00]
Denizbank'tan bir kredi kartım vardı. Bu kartın borcunu 2006 yılında tamamıyla kapattım ve bir daha da kullanmadım. Ancak bu karta ait daha sonra 12 YTL'lik bir borcum çıkmış. Uzun süre ödenmediğinden de bu borcum Denizbank tarafından haklı olarak avukatlık bürosuna sevk edilmiş. Buraya kadar herhangi bir sorun yok.
Ancak Denizbank'tan ve çalıştığı avukatlık bürosuyla ilgili olarak artık bana kal geldi.
İlgili borç için Denizbank tarafından bana tek bir extre gönderilmedi.
O zamana kadar borçlarımı e-mail adresime gönderen sevgili Denizbank bu süreç boyunca tarafıma reklam mailleri haricinde borçla ilgili tek bir mail göndermedi.
Yukarıda bahsettiği, bence bankanın ihmallerinden dolayı sevgili Denizbank yetkilileri tarafından hacizlik olduk. Bundan sonrası ise daha trajikomik.
Denizbankımızın çalıştığı avukatlık bürosu defalarca aramama rağmen ne ödeyeceğim borç hakkında net bir cevap verebildi ne de ödemem gereken borçla ilgili olarak tarafıma tebliğ gönderebildi.
Çok sevgili avukatlık büromuz telefonla vereceği hesap numarasına para yatırmamı talep etti.
Nihayetinde avukatlık bürosu, dosyamın Denizbank tarafından geri istendiğini ve dosyanın geri gönderildiğini söyledi.
Tam 10 gün oldu. Denizbank & avukatlık bürosu arasında telefon trafiği yaşanmasına ve müşteri değil de pinpon topu muamelesi görmeme neden oldular.
Çok sevgili 2 şirket 3 kuruşluk borç için 6 yıl kullandığım kredi kartından inanın nefret ettirdiler. ^^ |