ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Kredi Kartı Hesabıma Gelen Parayı Görmezden Geliyor sunayduman  [11 Şubat 2008, 09:00]
Bundan bir ay önce aynı sorunla karşı karşıya kalmıştım. Şimdi yine aynı sorun. Ticaretle uğraşıyorum. Yurtdışına tekstil örnekleri yolluyorum. Para yurtdışında bir ödeme sitesine geliyor. Ben parayı Denizbank kredi kartlarıma yönlendiriyorum.

Ancak her nedense yalvarmadan bu paraların iade işlemlerini yapmıyorlar. Bu para benim. Ben onlara ait hiç bir şey istemiyorum. Sadece bana ait olanı zamanında bizden istedikleri şekilde bize vermelerini istiyorum. Ticaretle uğraştığım için paralara acil ihtiyacım oluyor.

Maalesef müşteri temsilcileri bunları ekranlarında gördükleri halde benim hesaplarıma yansıtmıyor. Her seferinde aynı komik gerekçelerle oyalanıyoruz. Haksız yere bonus kartıma gelen iade bonuslardan vazgeçtim. Tek isteğim yaptığım işlemlerin durdurulmaması. Yapamayacaklarsa da bunu bana belirtsinler. Ben de ona göre paralarımı başka bankalara yönlendireyim.^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
11.02.2008

Sn. Sunay Duman'ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak kendisine e-posta gönderilmiş olup, gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü