ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

207895

DENİZBANK Hiç Kullanılmayan Kredi Kartından Çaktırmadan 25 YTL Aldı! binpisman26  [03 Eylül 2007, 09:00]
Talepte bile bulunmadan tarafıma verilen Denizbank kredi kartını bırakın kullanmayı bir kez bile ATM'ye sokmadım. Yaklaşık bir ay önce eve gelen ekstreden anılan kart için maaşımı aldığım hesabımdan 25 YTL alındığını gördüm.

Hemen telefon açtım. Bana parayı geri veremeyeceklerini ama 25 YTL karşılığında denizyıldızı puan verebileceklerini, bu puan karşılığında hediye almam tavsiye edildi. Hediye beğenip aradığımda bu ayın 24'ünden sonra tekrar aramam söylendi. Ayın kırkı oldu bir gelişme yok. telefon bizim evde bedava değil arada bir de Türk Telekom'a mı çalışmalıyım? Bu arada kartı da ATM kaptı. Umurumda değil. En kısa zamanda Denizbank ile olan ilişkilerimi bitireceğim.%

Arkadaşına Gönder

03.09.2007 binpisman26 Bugün yayımlanan şikayetim hakkında yetkili bir arkadaş tarafından arandım.Problemimi kendisine izah ettim.Alınan para karşılığı ve eski puanlarımla birlikte toplam 376.000 puanım var.Bu puanlar karşılığında 369.000 puan olan oto süpürgesini (KOD: DY07190) istiyorum. Söz konusu kartın iptal edilmesini istiyorum.İlginize teşekkür ederim.

Denizbank
03.09.2007

Sn. Yücayet Öz'ün iletmiş olduğu konu hakkında müşterimizle görüşülmüş ve kendisine bilgi verilmiştir.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü