ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

206997

DENİZBANK Personelinin Yoğunluğunun Geçmesini Daha Ne Kadar Beklemeliyim? eretici  [31 Ağustos 2007, 10:53]
17 Temmuz 2007 tarihinde üretici kartımın limitini arttırmak için Aydın merkez şubenize başvurdum. Şube memurunuz *** hanım kefil getirmemi ve açık senet imzalamamı istedi. Ben de bir gün içerisinde dediklerinin hepsini hallettim.

İşim yoğun birkaç gün bekle dedi. Tam on beş gün bekledim. On beş gün sonra beni arayarak kart limit artırımının bir yıl önce çekmiş olduğum tüketici kredisinden dolayı onaylanmadığını bu krediyi kapatırsam işimin hallolacağını söyledi.

Bir yıl önce çekmiş olduğum 7500 YTL'lik tüketici kredimi üç gün içinde kapattım. Tekrar *** hanıma gittim, sorunu hallettiğimi söyledim. Yine ilgileneceğini söyledi. Fakat hiçbir problem bulunmamasına rağmen hala kart limit artırımı yapmadı.

Müşteri memnuniyet hattınızı aradım. 4440801 numaralı hattan defalarca **** hanımla görüştüm, **** hanımdan da sonuç gelmedi. İlgili banka müdürüne yazılı dilekçe olarak bu şikâyetlerimi verdim oradan da bir cevap gelmedi. Yani bir aydır üretici kartımın limit meselesi hallolmadı.

1) *** hanımın hesaplarıma bakıp kartın limitini artıp artmayacağını baştan söyleyip kefillerin imzasını sonra alması gerekmez mi?

2) Banka memurunuz *** hanımın kart limiti için bankanızın açık senet alması BDDK'nın kurallarına ve yasalara uygun mu?

3) Banka memurunuz *** hanım kefilin kimlik fotokopisini kaybedip yeniden beni bankaya çağırması normal mi?

4) Birkaç gün sonra banka memurunuz *** hanımın imza sirkülerimin üzerine kefillerin imzalarını almadığı gerekçesiyle kefillere tekrar ulaşmam gerektiğini belirtmesi ve benim yeniden kefilleri aramam normal mi?

Eşim ve ben toplamda 3000 YTL maaş alan devlet memuruyuz, ne bankanızla ne de diğer bankalarla ekonomik hiçbir sorunumuz olmamıştı. Türk sermayeli bir banka iken sorunlarımıza cevap bulabildiğimiz ya da en azından muhatap bulabildiğimiz, benimsediğimiz, benim bankam diye düşündüğümüz Denizbank uluslararası arenada büyüklüğünü ve profesyonelliğini ispatlamış bir grup olan Dexia'ya geçtikten sonra acaba müşteri memnuniyetini geri plana mı attı diye de şüphe etmeye başladım. Acaba memurunuzun yoğunluğunun geçmesini daha ne kadar beklemeliyim, sormak isterim. Gereğinin yapılması için yardımlarınızı rica ediyorum.%

Arkadaşına Gönder

Denizbank
31.08.2007

Sn. Mümin Yorulmaz’ın, iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak, müşterimizin şikayeti daha önce de tarafımıza ulaşmış olup, kendisiyle görüşülerek limit arttırım talebinin kredi tahsis kriterlerimiz doğrultusunda inceleme aşamasında olduğuna dair bilgi verilmiştir. İnceleme süreci devam etmekte olup, müşterimiz takibini şubesinden yapabilir.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü