ŞikayetVar

Sonraki >>

Denizbank

205691

DENİZBANK 25 YTL İçin İcra Takibi Başlatmış Evren81  [29 Ağustos 2007, 08:14]
Denizbank yetkilileri kredi kartı talebinde bulunmadığım halde bana kredi kartı gönderdiler. Sadece bu kartı bir kaç kez kullandım. Sea&miles kredi kartı. Arada Bursa-İstanbul arası seyahat yaptığım zaman bu kartı İDO'larda kullanıyor idim. Ancak bana ekstre gönderme zahmetinde bulunmadılar. Sadece 1 ya da 2 defa gelmiştir. Diğerlerini ben takip edebildiğim kadar internet üzerinden takip ediyordum. Benim işlerim yoğun olduğundan her zaman bunu internetten takip etme gibi bir zorunluluğum bulunmuyor. Daha sonra kartım ile yine İDO bileti almak isterken geçersiz yanıtı verdi.

Bende daha sonra bankayı arayıp ne olduğunu sordum. Bana dedikleri kartınız icra takibe düştü. Borcunun ne kadar olduğunu sordum ve bana 25 YTL olduğunu söylediler. Daha sonra ben bunu öğrenince tabi ki gidip hemen bankaya bu ödemeyi yaptım. Ama iş işten geçmişti. Bu politikayı anlayamıyorum. Bana bu konu ile ilgili bir dava açılırsa bende kendilerine tazminat davası açmayı düşünüyorum.

Arkadaşına Gönder

Denizbank
29.08.2007

Sn. Evren Doğru’nun iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak, yapılan incelemede müşterimizin kredi kartının ödeme düzensizliği sebebiyle 06/08/07 tarihinde kanuni takibe devrolduğu görülmektedir. Kredi kartı ekstreleri hesap kesim tarihi itibariyle hazırlanıp, müşterilerimizin sistemimizde kayıtlı ekstre adreslerine posta yoluyla gönderilmektedir. Postada yaşanan gecikme veya ulaşmama gibi aksaklıklara karşın, müşterilerimizin talep etmeleri durumunda ekstre bilgileri SMS, e-mail ve faks yoluyla da müşterilerimize ulaştırılmaktadır. Aynı zamanda 444 0 800 no’lu İletişim Merkezi’miz 7 gün 24 saat hizmet vermekte olup, müşterilerimiz ekstrelerini İletişim Merkezi’miz aracılığıyla da takip edebilmektedirler. Kredi kartı ekstrelerinin ulaşmamasından kaynaklanan sebepler dolayısıyla yaşanan ödeme aksaklıkları müşterilerimizin sorumluluğunda olup, ödeme düzensizliği süreklilik arz eden müşterilerimizin kredi kartları bir süre sonra idari takip statüsüne düşmekte ve yasal süreç işletilmektedir.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü