ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

205319

DENİZBANK Tarafından Haksız Olarak Borçlu Çıkarıldım! androma  [28 Ağustos 2007, 09:00]
Denizbank Nişantaşı şubesinden bir kredi kartı aldım. Yaklaşık 1 ay sonda istendiğim halde bana 200 YTL limiti olan bir banka kartı gönderdiler. Gecikmeli yatırdığım kredi kartı borcumun asgari ödeme tutarını bu 200 YTL limitli banka kartından çekiyorlarmış hem de hiç vermediğim otomatik ödeme talimatıyla. 2 gün ödemede gecikme yapsam arayıp ne zaman para yatıracaksınız diye soran Denizbank burada biriken borç için bir sene boyunca beni 1 kere bile aramadı.

Bir senede biriken borç 300 küsur YTL. Böyle bir borcum olduğunu evime gelen resmi bir bilgiden öğreniyorum. O anda da evlilik hazırlıklarında olduğun için ödeyemiyorum. Bir sonraki ay bir kağıt daha geldi 7 gün içinde yatırmazsanız mahkemeye verileceğimi filen yazıyordu. Denizbank Nişantaşı şubesini arayıp 23'ünde maaş aldığımı en geç 24'ünde yatıracağımı söyledim tamam dediler. Ama bugün yani ayın 24'ünde beni avukatları arayıp borcumun 600 YTL olduğunu söylediler. Eminim araştırsam, mahkemeye gitsem borcum 1000 YTL den aşağı olmaz. Umarım bunu herkes okur ve benim düştüğüm tuzağa düşmez.%

Arkadaşına Gönder

Denizbank
28.08.2007

Sn. Cem Yeşiler’in iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak, müşterimizin vadesiz hesabına tanımlı olan kredili mevduat hesabı, müşterimiz tarafından son ödeme tarihlerinde kredi kartına ödeme yapılmadığı için devreye girmiş ve asgari tutarlarda karta ödeme gerçekleştirmiştir. Müşterilerimiz kredi kartı borçlarını takip etmekle yükümlüdürler. Kredili mevduat hesabının varlığı, müşterilerimizin yararına olup, geç veya eksik yatırılan kredi taksitleri dolayısıyla müşterilerimiz gecikme statüsüne düşmemekte ve dolayısıyla istihbarat ekranlarında olumsuz bir kayıt oluşmamaktadır. Tüm bu konular hakkında müşterimize daha önce bilgi verilmiştir; ancak ödemenin yapılmaması dolayısıyla müşterimizin dosyası 25/07/07 tarihi itibariyle avukata devrolmuş ve yasal takip başlamıştır. Müşterimiz borcu hakkında avukatıyla görüşerek detaylı bilgi alabilir.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü