ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

200170

DENİZBANK'ın Bildirmediği Borç Yüzünden Düştüğüm Mağduriyet! nozerturk  [11 Ağustos 2007, 09:00]
Bankanıza 02.08.2007 tarihinde bilgi@denizbank.com.tr mail adresinize yazmış olduğum şikâyet ile ilgili henüz bilgi alabilmiş değilim. Bankanızdan kullanmış olduğum kredi kartımla ilgili bir yasal takip sürecim olduğunu ancak bir bankaya kredi başvurusu yaptığım sırada öğrenmiş bulunmaktayım.

Öğrendiğim anda ilgili tutarı yatırıp kapattım. Fakat merak ettiğim şu ki sizlerde bana ulaşabileceğiniz tüm numaralarım olduğu halde neden aranıp da tarafıma bakiye ile ilgili olarak bilgi verilmediğidir. Hatırladığım kadarıyla cep telefonuma iptal ettirmiş olduğum kartla ilgili tüm reklâm mesajları gelirken bu borç bakiyesi ile ilgili bir SMS gönderilemez miydi?
Sizde bulunan iletişim adresime bir ikaz yahut hatırlatma mektubu gönderilemez miydi?

Tahmin ediyorum ki borç bakiyesi düşük bulunduğundan dolayı tahsil edilme çabası fazlasıyla gösterilmemiş olduğudur. Benim bankacı olarak bu mağduriyetim nasıl giderilecek çok merak ediyorum doğrusu. Fakat konu ile ilgili olarak da tüm yasal hakkımı kullanacağımı bildiririm.%

Arkadaşına Gönder

Denizbank
13.08.2007

Sn. Nida Aydın'ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak, gerekli inceleme yapılmıştır.
Müşterimizin tarafımıza daha önce de iletmiş olduğu şikayetine mail ile cevap verilmiştir. Müşterimizin kredi kart borcuna gününde ödeme gerçekleştirmemesi sonucunda yasal süreler içinde, kredi kartının 30/04/07 tarihinde idari takibe, 10/05/07 tarihinde ise kanunu takibe devrolduğu tespit edilmiştir. Yaşanan bu süreç otomatik olarak müşterimizin KKB kaydına yansımış olup, KKB kaydına ancak borcu kalmadığına dair bilgi kaydı düşülmektedir. Bankacılık uygulamaları gereği ve hukuki açısından kredi kartı borç takibi müşteri sorumluluğunda olup, müşteriler borç ödemelerini gününde yapmakla yükümlüdürler.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü