ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

198275

DENİZBANK'a Her Gittiğimde Görevli İle Tartışıyoruz yakarici  [03 Ağustos 2007, 09:00]
Ben Sefaköy şubesinden 2006 Şubat ayında konut kredisi çektim. Müşteri portföyümde Sefaköy şubesindeki ** hanım. Ne zaman şubeye gidip bir bilgiye ihtiyacım olsa ** hanım'ın yanına gidiyorum ama her defasında tartışıyoruz.

Ben ömrümde böyle bir bankacılık anlayışı görmedim. Verdiği bilgileri de hep yanlış veriyor, bir süre sonra da ben öyle bir şey demedim diyor. Ben bir çok bankanın müşterisiyim ama Sefaköy şubesindeki bankacılık anlayışını başka hiçbir bankada görmedim. Üstelik kendimce en büyük alış verişi de bu bankadan yaptığım halde.

Bu şubeye gitmek bana her defasında ölüm geliyor. Ne bir doğru bilgi alabiliyorum ne ilgi alaka görüyorum. İmkanım olsun ilk fırsatta buraya borcumu ödeyeceğim ve bir daha bu bankayla çalışmayacağım.^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
03.08.2007

Sn. Aziz Yıldıran’ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak müşterimizle görüşülmüş ve detaylı bilgi edinilmiştir. Müşterimizin şikayeti raporlanmış olup, ilgili bölümlere iletilmiştir.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü