197769 |

| DENİZBANK Göndermediği Karta Borç Çıkarmış
hasan61
[02 Ağustos 2007, 09:00]
3 yıl kadar önce Denizbank'tan tüketici kredisi kullanmıştım.
Buradan edinilen bilgilere dayanarak, talepte bulunmadığım halde, tarafıma kredi kartı düzenlenip gönderildi, istemiyorum deyip geri çevirdim.
Aylar sonra ilgili bankadan aranıp, kartı tekrar göndermek istediler. Aylık 500 YTL harcama yapmama karşılık 50 YTL para puan eklediler v. S. Bu görüşme 3 ay kadar önce gerçekleşti. Kart elime ulaşmadı. 2 hafta önce
kredi kartı borcumu ödemem hususunda bir mesaj aldım.
Bankayı aradım. Kredi kartının elime ulaşmadığını, kullanmadığım karta borç yazıldığını, bu borcun neye istinaden yazıldığını sordum. Verilen para puana karşılık yazılmış. 50 YTL lik borç ve faiz uygulanmaya başlamış.
Bir an önce ödemem istendi. Ben uygulamanın haksız olduğunu ifade ettim. Durumu not alıp değerlendireceklerini, parapuanın ve borcun silinebileceğini söylediler. Para puanı da borcu da kabul etmediğimi, elimde olmayan, kullanmadığım, numarasını bile bilmediğim bir kartın borcunu ödemenin saçmalık olacağını ifade ettim.
Aradan 10 gün kadar zaman geçti. İlgili bankadan aradılar ve borcu ödemezsem yasal işlem başlatacaklarını söylediler. Şimdi ben bu kartın iptalini talep edeceğim. ^^ |