ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

196972

DENİZBANK'tan Sözünüze Bonus Aldatmacası süleymanuyanık  [31 Temmuz 2007, 09:00]
Haziran ayı içerisinde Denizbank müşteri temsilciliğinden beni arayarak sözünüze bonus kampanyasına katılmam için bilgi verdiler. Aylık 1.500.00 YTL harcamam karşılığında kartıma 150.00 YTL bonus yükleneceğini, miktarı tamamlayamazsam bonusu geri alacaklarını söylediler.

Meğerse bu 12 ay boyunca her ay 1.500.00 YTL harcama yapıp. Bonusu da 1 kereye mahsus yükleyeceklermiş. İnanın ki bunu o kadar güzel kelime oyununa getirdiler ki ben de her ay yüklenecek diye kampanyaya katılma sözü verdim.

Ben küçük bir esnafım, sözümde duruyorum fakat ne yazık ki koskoca Denizbank sözünde duramıyor ve bir güzel insanları yanıltmaya devam ediyor. Çok yazık.^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
31.07.2007

Sn. Süleyman Uyanık'ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak müşterimizle görüşülmüş ve bilgi verilmiştir. Sözünüze Bonus kampanyamız, müşterilerimizin kredi kartlarıyla 12 ay boyunca her ay belli tutarda harcama yapmayı Bankamız'a taahhüt etmeleri durumunda kartlarına bir defaya mahsus olarak o tutar için belirlenen bakiyede bonus puanın karta yüklenmesine yöneliktir. Bu kampanya detayıyla ilgili bilgi web sitemizde de yer almakta olup, müşterilerimiz kampanyadan çıkmak istedikleri zaman kendileri için herhangi bir mağduriyet sözkonusu olmayıp, yüklenen puanların geri alınmasıyla karta yansıyacak borç tutarı mahsup edilebilmektedir.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü