195178 |

| DENİZBANK'ın İade Etmediği Kredi Kartı Üyelik Aidatı!
SÜLEYMANTAM
[25 Temmuz 2007, 09:00]
Yıllardan beri Denizbank müşterisiyim. Yanlış hatırlamıyorsam bundan 6 ay kadar önce Bonus kredi kartımdan 25 YTL'lik bir yıllık kart aidatı adı altında bir ücret kesilmişti. Bankanın 4440800 numaralı telefonuna yaptığım bir itirazla bu ücret kartıma iade edildi(Bonus olarak değil). Fakat 18.07.2007 tarihinde kartımın dökümünü incelediğimde bu ücretin tekrar kartımdan kesildiğini gördüm.
Tekrar aradığımda bu ücreti sadece Bonus olarak iade edebileceklerini, ücret olarak bunu iade edemeyeceklerini söylediler. Bunu bana yazılı olarak tebliğ etmelerini istediğimde böyle bir uygulamalarının olmadığını söylediler.
Ben bu bankadan tüketici kredisi çekmişim faiz ödüyorum. Ben bu bankanın kredi kartına ayda 200 ila 250 YTL arası faiz ödüyorum. Üstüne hiç sıkılmadan 25 YTL kart aidat ücreti alıyorlar. Tüketiciyi Koruma Derneği ile görüşmemde böyle bir ücreti alamayacaklarını söylüyorlar. Ben size yeterince para kazandıramıyor muyum da kala kala 25 YTL'ye kaldınız?
22.07.2007 tarihi itibarı ile kredi kartımı kullanıma kapattırdım. 23.07.2007 tarihinde de Denizbank'ı Tüketiciyi Koruma Derneği'ne dilekçe verip şikayette bulunuyorum. Çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma da bu olayı anlatıp Denizbank'la ilişkilerini kesmeleri için her şeyi yapıyorum ve birkaç kişide de bunu başardım.
Bu şikayet sitesinde de nedense en çok şikayet alan işletmelerden biri Denizbank. Bu şikayetleri okuyan insanlarımız umarım bizim yaptığımız hatayı yapmazlar. Eğer yaptılarsa da en kısa sürede Denizbank'la olan bütün ilişkilerini sonlandırırlar. Bundan sonra Denizbank'la mahkemede görüşeceğiz. 25 YTL için benim gibi bir müşteriyi ellerinden kaçırdılar.% |