ŞikayetVar

Sonraki >>

Denizbank

190791

DENİZBANK Borcumu Ödeyeceğine Fon Almış nihattas76  [11 Temmuz 2007, 09:00]
2006 Mart ayında Denizbank Antalya şubesinden kredi çektim. 2006 Haziran ayında 100. Yıl şubesine taksitimi yatırmak için gittim. Gişedeki görevliye kredi borcumu yatırmak istiyorum dedim ve hesap numaramı verdim.

Bir sonraki ay Antalya şubesine, tekrar kredi yatırmak için gittigimde önceki ayın yatırılmadığını söylediler. Dekontu kendilerine verdim. Sen fon almışsın dediler.

Hem geç ödemiş oldum hem de suçum olmadan, yani gişedeki görevli sayesinde faiz ödedim. Bana hiçbir ödeme yapmadılar. Bundan da vazgeçtim.

Bugün Akbank’a kredi için müracaat ettim. DENİZBANK’A geç yatırdığım için kredi vermediler. Beni mağdur ettiler. Bunun sorumlusu hala bankada çalışıyor. Onun yüzünden kredi çekemedim ve zor duruma düştüm.^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
11.07.2007

Sn. Nihat Taş’ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak müşterimiz, Antalya Şubesi’ndeki kredisi için 2006 yılındaki bir taksidini, aktif olarak kullandığı Antalya 100. Yıl Şubesi’ndeki hesabına yatırmıştır. Kredi borcu farklı şubede olduğu için, kredi borcuna tahsilat yapılamamış, ilgili tutara sistem tarafından müşterimiz adına yatırım amaçlı fon alınmıştır. Taksit tutarının farklı şubeye yatması sonucu, kredi taksidinde yaşanan bu bir aylık gecikme, müşterimizin istihbarat kayıtlarına yansımış olup, ilgili kaydın güncellemesi için gerekli bildirimler yapılmıştır

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü