300020 |

| DENİZBANK Kredi Kartıma Bir Haftada İki Kez Hesap Kesimi Uyguladı!
senturk439
[20 Mayıs 2008, 09:00]
Denizbank'tan Bonus özellikli kredi kartı aldım. Kart geldiğinde hesap kesim tarihi 3 Mayıs 2008, son ödemesi 13 Mayıs 2008 tarihli idi. Kamu çalışanı olduğum için müşteri hizmetlerini arayarak hesap kesim tarihini her ayı 10. günü olarak değiştirdim. İşlemimi yapan müşteri temsilcisi bana hesap kesimi ile ilgili yapılan değişikliklerin Haziran 2008 ayından itibaren geçerli olacağını söyledi.
Ben de bu durum üzerine 3 Mayıs 2008 tarihinde hesap kesildikten sonra Haziran ayında ödeme yapacağımı düşünerek yüklü miktarda harcama yaptım. Ancak 10 Mayıs 2008 günü ikinci kez hesap kesimi yapıldığını görünce şok oldum ve müşteri hizmetlerini arayıp durumu söyledim, tabii netice yok. Daha da kötüsü 14 Mayısta kredi katımın kullanıma kapatıldığını belirten bir mesaj alınca müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda şok bir sonuçla karşılaştım.
Banka tarafından bir haftada iki defa hesap kesimi yapılmasına ve ikinci hesap kesiminde borcun son ödeme tarihinin 21 Mayıs 2008 olarak belirtilmesine ve benim ilk ekstre tutarının tamamını ödememe rağmen banka ödeme prosedürlerinde ilk ekstrede belirtilen tarihin geçerli olduğunu, yani 13 Mayıs 2008 tarihine kadar ekstrede belirtilen tutarın alt limitini ödeme yapmadığımdan kartımın kullanıma kapatıldığını söyleyince sinirlerim tepeme çıktı.
Böyle bankacılık olur mu? Müşteri hizmetleri şikayetimi müşteri memnuniyeti hattına iletebileceğimi söyledi. Ben neden memnuniyetsizliğimi 'müşteri memnuniyeti' adı altında hizmet veren birime ileteyim ki önce birimin adı değişsin. Kısacası Denizbank'a dikkat edin.% |