ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK İptal Ettiğim Kredi Kartına EFT İle Para Aldı! tufante  [20 Mayıs 2008, 09:00]
Denizbank'tan aldığım Bonus kredi kartını borçlarını ödeyip iptal ettirttim. Bana 30.05.2008 tarihinde 170 YTL'lik EFT yapan bir arkadaşım, yanlışlıkla iptal ettirdiğim bu kartına EFT geçmiş.

Arkadaşımın haber vermesi üzerine müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bana iki tane hesabımın olduğunu bir tanesinin mevduat hesabı, diğerinin kredi kartı hesabı olduğunu, fakat kredi kartı hesabının iptal edildiğini söylediler. Peki para nerede duruyor soruma, kredi kartında olduğunu söylediler.

İptal olan bir hesaba nasıl olur da siz para kabul edersiniz diye sorduğumda ise kabul edilmiş dediler. Parayı şubemize başvurursanız alabilirsiniz dediler.

13.05.2008 tarihinde şubeye gittim ve şubede iptal olan hesaba para kabul edilmemesi gerektiğini, nasıl olduğunu bilmediklerini söylediler. Parayı çekebilmem için mevduat hesabına transfer edilmesi gerektiğini, transfer işlemi için genel müdürlüğe mail atacaklarını ve ancak yarın hesaba geçeceği bilgisini verdiler. Ertesi gün gittiğimde çekebildim.

Bir de kesinti yapılmayacağını söylemeleri rağmen kesinti yapmışlar. Benim iptal talimatım olduğu halde benim adıma nasıl hesap kullandıklarını sordum, bir yanıt alamadım. Bir de parayı yaklaşık olarak 15 gün kullanamaz duruma gelmiş oldum. %

Arkadaşına Gönder

Denizbank
20.05.2008

Sayın Tufan Tekelioğlu'nun iletmiş olduğu konu hakkında;

Kapalı olan vadesiz hesaba gelen EFT işlemi karşı bankaya iade edilmekte olup, iptal edilen kredi kartlarına yapılan ödeme ise olası kart borçları için kabul edilmektedir. Bu nedenle iptal edilen kredi kartları tüm bankalarda olduğu gibi Bankamızda da belirli bir süre müşteri tarafından yapılacak ödeme işlemlerine açık tutulmaktadır.
Müşterimizin iptal olan kredi kartına EFT ile gerçekleştirmiş olduğu ödeme, talebine istinaden vadesiz hesabına aktarılarak kendisine geri ödenmiştir.
Konuya ilişkin olarak müşterimizle görüşülmüş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,

DenizBank A.Ş.