ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Hem Üyelik Ücreti İstiyor Hem de Sms Gönderiyor vavcien  [11 Nisan 2008, 09:00]
Denizbank'a herhangi bir harcama nedeni ile borcum yok. Ayrıca ben bu bankadan talep etmeden bir sürü de kart çıkardı.

Neyse büyük banka olduklarını yabancılara satış yapılacağı zaman neyle göstereceklerdi. Şu kadar müşterimiz var... Bu kadar kredi kartımız var falan falan... Yabancılar da inandı.

Şimdi kart üyelik ücreti diye beni 30 YTL borçlandırdılar. Sonra da bunu öde, haydi ama öde, neden ödemiyorsun mesajları ile birlikte, Denizbank'tan Bonus, Denizbank'tan acayip kredi diye smsler atmaya başladılar.

Benden sms atmak için izin almadılar. Yani izinsiz beni rahatsız ediyorlar. Şimdi bir sms geldi. 30 YTL'yi öde (üyelik bedeli) yoksa ihtarname çekeriz diye. Ben ödememeye, direnmeye devam edeceğim. Ancak en fazla 30 YTL kaybı da göze aldım.^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
14.04.2008

Sn. Veli Avcı'nın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak gerekli incelemeler yapılmış olup, talebi doğrultusunda cep telefon numarası kısa mesaj gönderim listesinden çıkartılmıştır. Müşterimize 2008 yılı içerisinde 8 adeti kampanya vb. konularda bilgilendirme, 8 adeti de kredi kartı ekstre ödeme tutarı ile ilgili olmak üzere toplam 16 adet mesaj gönderilmiştir. Bu türden mesaj gönderimleri müşterilerimize sunulan bilgilendirme hizmetinin bir parçası olup, dileyen müşterilerimize mesaj gönderimi yapılmamaktdaır.

Bankamız tarafından tüm müşterilerimize; yeni kampanyalarımız, ekste tutarı ve ödeme tarihi, kredi kartı ya da kredi borcu gibi bir farklı içeriklerde bütünüyle müşterilerimizi bilgilendirmeye yönelik olarak çeşitli mesajlar gönderilmektedir. Bu uygulama müşterilerimizin daha hızlı ve kolay bir şekilde bilgi edinmesini , hesaplarının kontrol altında tutulması gibi birçok konuda yarar sağlamaktadır.

Müşterimizin de kartına yansıtılmış olan kart aidat ücreti senede bir kere olmak üzere tüm DenizBank kredi kartlardan tahsil edilmektedir. Bu ücret, tüm dünya ve ülkemizdeki bankalardaki standart bir uygulama olup, kart ile ilgili olarak yapılan işlemler nedeniyle oluşan maliyetler nedeniyle alınmaktadır.

Tarafımıza iletilen konuyla ilgili Veli Avcı ile görüşülmüş olup, gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü