ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Maaş Hesaplarına Promosyon Vereceğine Kesinti Yapıyor aykutnouma  [02 Nisan 2008, 09:00]
Polatlı Tarım İşletmesi'nde mühendis olarak görev yapmaktayım. Maaşımızı Denizbank'tan almaktayız. Denizbank her ay maaşımızdan 3.00 YTL kesinti yapıyor. Bu kanuni değil. Bu konuda kesilmiş olan tüm ücreti geri yatırmaları ve bundan sonra kesinti yapmamaları hususunda yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca biz bir kamu kurumuyuz. Diğer bankalar promosyon veriyorlar. Denizbank ise çalıştığımız işletmenin Polatlı'ya 55 km uzaklıkta olmasından dolayı işletmemizin önüne (Konya Yunak Karayolu) kurduğu atm cihazını bahane ederek, “onu kurduk, artık para veremeyiz” diyorlar .(zaten hiç almadık ve o atm ye para koymak için arada işletmemize geliyorlar).

Sonuçta kurdukları her atm'nin parasını kurdukları yerlerdeki insanlardan kesmediklerine göre promosyon hakkımızın verilmesi hususunda da yardımlarınızı talep ediyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
04.04.2008

Sn. Aykut Apak'ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak kendisiyle görüşülmüş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü