ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Yutulan Kartımı 2.5 Aydır Gönderemedi cirime  [03 Mart 2008, 09:00]
Çalıştığım şirketin anlaşması dolayısıyla Denizbank kullanıcısıyım. 2,5 ay önce bankamatik kartımla işlem yaparken atma kartımı yuttu. 2 hafta sonra kartımı geri alabildim.

Kartımı atm ye taktım. Bakiyemi gösterdi. Şifre değiştirdim. Para çekecekken yine yuttu. Müşteri hizmetlerini aradım. “Kartın manyetiği bozulmuştur” dediler ve iptal ettiler.

Kartı iş adresime 2 Şubat'ta istedim. Bir ay geçmesine rağmen kart elime geçmedi. Müşteri hizmetlerinden kartımın Zincirlikuyu şubesine gittiğini söylediler.

Orayı aradım. 3 defa tam 6 kere farklı kişiye bağladılar ve “kart yok” dediler.

Sonra şirketin bankadaki sorumlusunu buldum. Onunla konuştuk. Kartın Sultanhamamı şubesine gittiğini söyledi. Orayı aradım. 20 dakika bekletildikten sonra kartımın orda olduğu söylendi.

“Benim şubem Zincirlikuyu, ne alakası var sizle” diyorum. “Bilmiyoruz” diyorlar.

“Adresime acele gönderin” dedim. “Böyle bir hizmetimiz yok” dediler. Zincirlikuyu'ya göndereceklermiş. Anlayacağınız en 15 gün daha kart bana gelmez. İlla işten izin alıp şubeye gitmem gerekiyor.^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
03.03.2008

Sn. Fatih Demirci.’nin iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak, müşterimizin ATM kartı en kısa sürede ulaştırılacak olup, kart akıbeti tarafımızdan takip edilmektedir. Müşterimize bilgi verilmiştir.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü