ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Atm Kartını Gönderemedi Gitti phzero  [28 Şubat 2008, 09:00]
Eylül 2007 civarında ortağı bulunduğum şirketin kararıyla artık çalışmaya karar verdiğimiz Denizbank'ın Kuşadası Çarşı şubesi nezrinde şahsım adıma bir hesap açtırdım ve bir Atm kartı talep ettim. O tarihten sonra hesaplar incelenirse yaklaşık olarak Şubat 2008'e kadar yaklaşık yarım trilyonluk bir giriş çıkış oldu ve halen de devam etmekte. Uluslararası bir inşaat şirketiyiz ve şirket nezrinde çalıştığımız tek banka Denizbank.

Aynı zamanda farklı bankalardan Atm ve kredi kartları olarak toplam 8 adet kart gelmesine rağmen Eylül 2007 ayından itibaren Denizbank Atm kartım 26 Şubat 2008 tarihi itibariyle halen gelmedi.

Defalarca müşteri hizmetleri, bireysel ve kurumsal müşteri temsilcileri de dahil olmak üzere yaptığımız görüşmeler sonrasında kartımın basıldığını ancak ne hikmetse elime ulaşmadan banka tarafından değiştirilen kart dizaynı nedeniyle tekrardan basıma alındığını öğrendim. Sorun şu ki bunca zamanda iki tane kart bastırılamıyor mu? *~*

Arkadaşına Gönder

Denizbank
28.02.2008

Sn. Metin Önay'ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak, müşterimizin ATM kartı en kısa sürede ulaştırılacak olup, kart akıbeti tarafımızdan takip edilmektedir. Müşterimize bilgi verilmiştir.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü