ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

DENİZBANK Soruma Bir Haftadır Cevap Vermedi Eray28  [24 Ocak 2008, 09:00]
Bankacılık işlemleriyle ilgili Denizbank internet bankacılığına mesajlarım bölümündeki “sorum var” ile bir sorumu ilettim. Bugün haftası oldu ve ilk mesajımın arkasından aynı konuyla ilgili 4 mesaj daha yolladım ama ne bir cevap alabildim ne de bir sonuç. Herhalde aylık bakıp cevaplıyorlar.^^

Arkadaşına Gönder

06.03.2008

Sn. Ersin Ertunç'un iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak kendisiyle görüşülmüş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü
DenizBank A.Ş.

24.01.2008 Eray28 Denizbank müşteri hizmetlerinden Figen hanım aradı şikayetim de bahsettiğim sorumun kendilerine ulaşmadığını söyledi .Sikayetimi dinledi ve bana yardımcı oldu ama aklıma takılan inernetten denizbankka soru sorduktan sonra aşağıdaki yazı cıkıyor ben bir kere atmadımki bu mesajı onlara biri ulaşmadı ya diğerleri ..

...Yönlendirmiş olduğunuz sorunuz için teşekkür ederiz.Belirtmiş olduğunuz irtibat seçeneğine göre en kısa zamanda sizinle irtibata geçilecektir.

24.01.2008

İyi Günler Dileriz,