227200 |

| DENİZBANK Üç Yıl Sonra Kredi Kartı Borcu Çıkarttı
mehmet79
[05 Kasım 2007, 09:00]
Mail adresime hesap özetim geliyordu. En son bana gelen hesap özeti
Denizbank kredi kartı ekstre özet bilgisi;
Kimden: Ekstre@denizbank.com
Gönderme tarihi: 12 Kasım 2003 çarşamba 12:32:37
Sayın Mehmet **, 5433-xxxx-xxxx-xx01 no'lu Denizbank kredi kartınıza ait bu ayki toplam borç tutarınız 996.779.467 tl, asgari ödeme tutarınız 276.779.467 tl, son ödeme tarihiniz 28.11.2003 dir. İyi günler dileriz. Denizbankalternatif dağıtım kanalları.
Bu borcu bu tarihten sonra ödediğimi biliyorum. Bu hesap özetinden sonra bana Denizbank'tan başka kredi kartı konusunda mail geldi mi? Denizbank'ın kampanyaları olduğu sürece mail geliyor. Elime 1 Ekim 2007 tarihli bir tebliğ zarfı geldi. Zarfın üzerinde yenileme emri yazıyor.
Zarfta yazan dosya numarasını Bursa 9. İcra Müdürlüğü'nde buldum ve inceledim. 2004 yılı itibariyle adıma açılmış dosyalar buldum. Bu dosyalar her yıl için açılmış ve dört dosya halinde. Şu anki borç, son hali ile 6.700.00 YTL olarak bildiriliyor. Dört yıl boyunca ne bir mail, ne bir telefon ve yazılı bir tebliğ gelmediği halde banka her sene bir dosya açmış ve durumu bu hale getirmiş.
Bir yol arıyorum. Ne yapmam lazım? Ödediğime dair olan dekontlar da elimde yok. Kart yok, numarasını da bilmiyorum.^^ |