212708 |

| DENİZBANK Akaryakıt Aldığım Halde Kontörleri Yüklemedi
ERGAN
[18 Eylül 2007, 09:00]
12.09.2007 tarihinde PO Tire bayii Arda Petrol'den 90 lira akaryakıt aldım ve slipten çıkan şifreyi 12 Eylül saat 17:05'te gönderdim. Gönderdiğim mesaj üzerine bana "teşekkürler, bonus PO kampanyası için gönderdiğiniz mesaj şifre kontrolü için değerlendirmeye alınmıştır. " diye mesaj geldi.
Bugün 16 Eylül ve saat 09:30 itibariyle vaat edilen 50 kontör hattıma yüklenmedi. Bu tür kontör kampanyalarında mağdur edilmekten ve her seferinde şikayet edip hakkımızı aramaktan usanır olduk. Daha önce Shell ve Opet istasyonlarında da benzer problemler oldu.
Madem sistem çalışmıyor, arızalı; neden kampanya yapılıyor ki! Bu mesajım yayına girdiğinde belki kontör hattıma yüklenmiş olacak ama bu neyi değiştirir ki. 72 saat 3 gün demek. 3 günde şifre kontrölü yapılıp hediye kontörler gönderilemeyecekse; boş verin kampanya yapmasanız da biz bir yerlerden akaryakıt alacağız.
Bu kadar müşterileri bekletip, her kampanyaya şüphe ve tereddütle bakmaktan "acaba hediye kontörler yüklenir mi" sorusunu kendimize sormak istemiyoruz. Yüklenmeyen hediye kontörlerden dolayı bonus kart'tan şikayetçiyim.^^ |