ŞikayetVar

Sonraki >>

Denizbank

203184

DENİZBANK Neden Bonus Kart Göndermiyor! canozdem  [21 Ağustos 2007, 09:00]
Denizbank visa kart kullanıcısıyım. Denizbank visa kartlarında taksit vs. Uygulaması olmadığı için visa kartımı iptal ettirerek Denizbank bonus almak istedim ve bunun için internet şubesinden bonus kart başvurusu yaptım.

Bilgi olması açısından da müşteri hizmetlerine e-mail atarak mevcut kartımın iptalini, yerine bonus kart verilmesini istediğimi ilettim. Ancak başvurum reddedildi.

Müşteri hizmetlerini aradığımda bana bu şekilde işlem gerçekleştiremeyeceklerini ve tekrar başvurmam durumunda onun da reddedileceğini söylediler.

Biraz daha sıkıştırdım ve bana değerlendirme aşamasında bonus kartımın olduğunu, bu nedenle iptal etmiş olabileceklerini ilettiler.

Şimdi Denizbank'a sormak istiyorum. Neden hiçbir özelliği olmayan Denizbank visa kartımı iptal etmek istemiyorsunuz? Neden bunun yerine bonus kart alamıyorum? Bu kadar açık yazdım ve aynı yalınlıkla cevaplarını bekliyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

21.08.2007 canozdem Merhaba;
denizbank müşteri memnuniyeti hattından Handan hanım (sanırım) arayarak şikayetime konu başvurumun mükerrer olduğu için iptal edildiğini, onayda bekleyen kartımın da onaylanarak basıma gönderildiğini iletti. Şahsı nezdinde Denizbank'a ve www.sikayetvar.com ailesine teşekkür ederim.

saygılarımla.

Denizbank
21.08.2007

Sn. Can Özdemir'in iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak, müşterimizle görüşülmüş ve bilgi verilmiştir.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü