193011 |

| DENİZBANK Vaat Ettiği Bonusları Yüklemedi
hussu
[19 Temmuz 2007, 09:00]
08.06.2007 tarihinde bankanız tarafından cep telefonuma mesaj gönderildi. Gelen mesajda bonus kredi kartım ile 01.07.2007 tarihine kadar 4000 YTL harcama yaptığım takdirde 75 YTL bonus kazanacağımdan bahsedilmekte idi.
Bende 01.07.2007 tarihine kadar fazlası ile bu harcamayı gerçekleştirdim. 01.07.2007 tarihinden sonra 4440800 numaralı hattınızı arayarak bonusun ne zaman yükleneceğini sordum. Görevli 36 saat sonra sistem yükler dedi. 36 saat sonra bonus yüklenmedi.
Tekrar aradım. Çıkan görevliye durumu izah ettim, onun ifadesi de 72 saat sonra yüklenir şeklinde idi. 72 saatin dolmasını bekledim fakat bonus yine yüklenmedi. Sabırla tekrar aradım. Bu defa görevli, sistemde sorun olabilir, ben sizin kaydınızı alıyım, durumu gerekli birime bildireyim dedi.
İyi olur diyerek görüşmeyi sonlandırdım. Aradan 4-5 gün geçti. İlgili birim de bonusu yükleyemedi. Bu sefer 4440801 numaralı telefonu aradım. Durumu baştan sona izah ettim. Oradaki görevli durumla ilgileneceğini söyleyerek cep telefon numaramı aldı. En kısa sürede size bilgi vereceğim dedi. Hala bilgi vermesini bekliyorum.
Yani kısacası Denizbank müşterilerini kandırıyor mu acaba diye düşünmeye başladım. ^^ |