ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

192456

DENİZBANK'tan 3 Yıl Sonra Gelen Kart Ücreti Talebi! duhan  [17 Temmuz 2007, 09:00]
2001 yılında Vestel 36 aylık bilgisayar kampanyası yapmış ve ona başvurmuştuk. Başvuru ile birlikte bize herhangi bir talebimiz olmadan 2 tane Veezy kredi kartı göndermişlerdi. 2004 yılında ödemelerim bittiğinde kırıp atmış olduğum kartın aradan 3 yıl süre geçtikten sonra kart ücreti talebi ile bana fatura geldi.

Firmanın yaptıkları hataya gelince;
1. Hiçbir şekilde herhangi bir işlem yapılmayan kredi kartından ücret talep edilemez.

2. Bize gönderilen kart sadece bilgisayar taksitlerinin ödendiği süre içinde kullanılabilen karttı. Ayrıca kullanım süresi dolan bir karttan ücret talep edilemez.

3. 30 Hazirana kadar Denizbank Bonus Card kullanıcısıydım. Ama 1 Haziran'dan itibaren gerek müşteri hizmetleri gerekse bankanızla irtibata geçmeme rağmen kredi kartıma şifre alamamam sebebiyle ve üstüne bu olayın gelmesiyle bir iktisatçı olarak bankanızın artık bu saçmalıkları düzeltmesini talep ediyorum. Sonuç alınamazsa artık hukuki işlemlerin yapılma vaktinin geldiğini düşünüyorum.%

Arkadaşına Gönder

Denizbank
17.07.2007

Sn.Duhan Can Çakı, babası Yusuf Çakı adına iletmiş olduğu kart aidat ücretine ilişkin olarak müşterimiz Yusuf Bey ile görüşülmüş ve konu hakkında bilgi verilmiştir. Müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü