226147 |

| SERAY Koltuk Takımındaki Lekeler Çıkmıyor
ecemay02
[01 Kasım 2007, 09:00]
17 Şubat 2006'da Seray Libadiye mağazasından Serbora köşe takımı aldık. İlk altı aya kadar iyi güzel kullandık. Neyse zaman geçtikçe nasıl kalitesiz bir pijama/pantolon giyersinizde tüylenir ya işte öyle oturdukça tüylenmeler meydana geldi. Ayrıca çabuk kir tutuyor; hele bir yıkayım da düzelir rengi falan dedim ama ne ala, bir değişiklik yok.
Hiç de temizlenmedi. Özellikle temizlenebilir kılıflı model tercih etmiştik fakat lekeler yıkasanız da çıkmıyor. Tekrar kılıfları takması da ayrı bir eziyet. Ayrıca sırt kısmındaki kılıflardan şu anlık ikisinin fermuarı attı, çengelli iğneyle tutturuyorum. Kıl tüy topluyor.
Benimki gibi 131419 numaralı bir şikayet daha var, çok benziyor anlattıklarımız. Anlayacağınız oturdukça koltuk eski püskü bir hal aldı. E sonuçta koltuk niye alınır, oturmak için! Ama ben misafirlerimi o odada ağırlamaktan utanç duyuyorum. Ne pis kadın diyecekler diye içim sızlıyor.
Halbuki daha bir buçuk senelik koltuk takımı. Ama soluk eski bir şeye dönüştü. Gelelim sadede; iki ay oldu, Libadiye Seray'a aldığım yere aldığım kişiye telefon açtım. “fabrikaya bildiririm, size de bildiririm” dendi. Aradan on beş-yirmi gün geçti arayan soran yok. Tekrar aradım.
Fabrikanın servisine bildirmiş, benim şikayetimi sıraya koymuşlar, çok yoğunmuş servisleri falan filan. Demek ki çok sorunlu müşterileri var! Bugün yine aradım, İstanbul'da servisle ilgilenen dört kişi varmış,yetişemiyorlarmış. ^^ |