ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK Hasarı Tazmin Etmemek İçin Kasıt Peşinde ALPARZ  [19 Eylül 2007, 09:00]
Poliçe numarası 12893352, hasar dosyam: 3886664. Haziran 2007'de tek taraflı olarak aracımla kaza yaptım. Tam 45 gün boyunca aracımı yapmamak için bende kasıt aradı. O kadar çok uğraştı ki anlatamam. Aracım servise götürüldü ve tam olarak 12.500 YTL masraf çıktı.

Ama aracım daha önceden kazalı olduğu için çıkma parçalarla yapılmış, neymiş serviste yaptıramayız dediler. Neyse kabul ettim. Maslak'ta anlaşmalı bir yere götürdüler, yarım yamalak yaptılar, yine bir şey demedim ama bana aracı teslim ettiklerinde direksiyon pompası ve akslarda bir problem olduğunu söyledim.

Kazada oluşan bir şey değil dendi. Bu eksper nasıl bir insan bilmiyorum, kime hizmet ediyor? Neyse dışarıda aracı 4340 YTL'ye yaptırmışlar, tabii ki ben hukuksal olarak hakkımı arayacağım.^^

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
19.09.2007

Şikayete ilişkin değerlendirme, Hasar Operasyon Müdürlüğümüz yetkilileri ile birlikte yapılmıştır. Ekspertiz süreci sonrasında araştırmaya da verilen dosya için araştırma bulgu sonuçları;

"......ağır hasarlı iken toplatıldığı tespit edilen aracın, airbaginin dahi bantla direksiyona tutturulduğu, aracın daha önce taksi olarak kullanıldığı, çıkma parçalarla toplatılmış bir araç olduğu, bu kazasında Şirketimizden sigortası olduğu için aracını yetkili serviste yaptırmak isteğinin tarafımızdan kabul görmediği; hasar ile bağlantısı olan tüm zararın giderildiği....."doğrultusundadır.

Ancak sigortalımız aracın üzerinde orijinal olmayan parçaları orjinalleri ile değiştirerek onarım yaptırmamızı veya pert edilmesini talep ettiği ancak reddedilmesinin şikayete konu olduğunu eklemekteler.

Dosya ekinde, aracını alırken imzaladığı aracının onarımının eksiksiz yapılıp teslim aldığına dair yazısı mevcuttur. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı