ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK'ın Ödemediği Ambulans Ücreti! banuorak  [06 Haziran 2008, 09:00]
Ben şu an 30 haftalık hamile ve 6 yılı aşkındır Axa Oyak sağlık sigortalıyım. 01.08.2008 pazar günü Florya Ziya Şark'a kahvaltı için gitmiştim. Ancak orada bayılmışım ve Ziya Şark yetkilileri ambulans çağırıp beni en yakın hastaneye kaldırmışlar.

Hastanede serum verdiler NST'ye bağladılar vs. Çıkarken Axa Oyak sigortalı olduğumu söyledim ve provizyon aldılar. Hastane içindeki tüm masraflarımı karşılayan sigortam ambulans Axa Oyak'tan çağrılmadığı için ambulans ücreti olan 154 YTL'yi ödemedi. Kendilerine durumu bildirdiğimde bana Axa Oyak'tan çağrılmadığı için bu meblağı ödemediklerini söylediler.

Ben orada kendimden geçmişken çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılmışım ve bana böyle bir cevap veriliyor. Ayrıca ben yenileme garantisi almış bir müşterileriyim. Ancak bundan sonra tüm sigortalarımı; sağlık, ev, kasko hepsini yeni dönemde iptal ettireceğim. %

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
16.06.2008

Sitenize Sn. ORAK tarafından iletilmiş olan şikayete ilişkin değerlendirme, acil yardım hizmetlerini satın aldığımız partner Şirketimiz Inter Partner Assistance Firma (İPA) yetkilileri ile birlikte yapılmıştır

Yapılan incelemede; 485149 Müşteri numarası ile kayıtlı Sn. ORAK için , 01–06–2008 tarihinde Doğan Hastanesi’nden HT ve gebelik nedeni ile provizyon talebi olduğu görülmektedir. İstenen provizyon kalemleri( muayene, ilaç, NST) onaylanmış, olup, kullanılmış olan kurum ambulansına ait tutar ise, sözleşme şartları uyarınca teminat dışı haller 29. madde (Axa Ambulans dışındaki ambulans giderleri) gerekçesi ile reddedilmiştir.

Poliçe üzerinde de yer aldığı üzere, gerekli organizasyonların ücretsiz olarak gerçekleştirilebilmesi için acil bir durumda 0216 444 1 999 numaralı telefonun aranması gerekmektedir. Bu koşullar altında gerçekleşmemiş olan ambulans giderinin karşılanamayacağını bilgilerinize sunarız.

Konu bilgilendirme, sigortalıya da yazılı olarak iletilmiş olup, Şirket nihai kararında bir değişiklik mencut değildir. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı