ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AXA OYAK'tan Maddi Hasarlı Kazaya Ödeme Yok 34istanbul  [30 Nisan 2008, 09:00]
02.03.2008 tarihinde aracım maddi hasarlı kaza yaptığından Axa Oyak şirketinin atamış olduğu eksper nezaretinde onarımını yaptırdım. Fakat 12.03.2008 tarihinde açılmış olan 4180502 no'lu dosyanın ekspertiz bedeli tarafıma ödenmedi.

Tüm evraklarımın tamam. Kanuni süreleri aştığından mağdur ediliyorum. Zaten ilk dosya açılırken yaklaşık bir hafta bekletildim. Ödemiş olduğum poliçenin makbuzlarını gönderdim, sigortalı olduğumu kanıtladım.

Şimdi de hasar bedelini alamıyorum. Aracımın onarımı bittikten sonra defalarca resim çektirdiler ama yine de sonuç yok. Poliçe bedelini ben öderken sorun yoktu. Reklamlarınızda çok iyi ama şimdi karşımda bir yetkili yok, sürekli dosya incelemede deniliyor. ^^

Arkadaşına Gönder

08.05.2008

Sitenize Sayın DEMİR tarafından yönlendirilen hasar birimimizle birlikte değerlendirilmiştir Şirketimize 12.03.2008 tarihli yapılan ihbar sonucunda 4180502 numaralı hasar dosyası açılarak aynı tarihte eksper görevlendirilmiştir.

Yapılan ekspertiz çalışması ile gerek araçlar üzerinde ve gerekse olay yerinde yapılan araştırmalar sonucunda red kararı verilmiştir. Red gerekçesi, hasarın oluş biçimi ile araç üzerindeki hasar ve olay yeri araştırmalarının bulguları doğrulamamasından kaynaklanmaktadır. Belirtilen sebep ve sigorta genel şartları doğrultusunda Sn. DEMİR’in talebinin değerlendirilemediğini bilginize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı

30.04.2008

Siteniz kanalı ile iletilmiş olan DEMİR’in şikâyetine ilişkin değerlendirme, hasar birimi ile birlikte yapılmıştır. Şikâyet içeriği, hasar dosyasına ilişkin ödemenin gecikmesi ile ilgilidir.

Meydana gelen hasar sonrası yapılan ekspertiz incelemesinin ardından , hasar dosyasına ilişkin araştırma süreci devam etmekte olup,sonuçlandığında sigortalıya bilgi aktarımı sağlanacaktır.Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.

Müşteri Hizmetleri Departmanı