ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK Poliçe İptalini Cevap Gelmeyen İhtarnameye Bağladı! servettekin  [05 Nisan 2008, 09:00]
Axa Oyak Hayat Sigortası 1196035 numaralı poliçemin iptalini daha önce askerlik yaptığım adrese 06.04.2006 tarihinde ihtarname gönderme gerekçesini söylemektedir. İlgili kişilere soruyorum, ihtarname cevap alınamayan kişilerle neden telefon veya poliçede belirtilen e-mail adresle irtibat haline girilmiyor da postada hiçbir cevap alınmadan iptale gidiliyor?

Ayrıca ihtarname verdikleri adres kendilerinin de bildiği gibi daha önce askerlik görevini yaptığım adrestir. Tekrar ilgili kuruma soruyorum, telefon veya e-mail adresine neden uyarı (veya ihtarname) yapılmadı?%

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
07.04.2008

Sitenize Sn.TEKİN tarafından gönderilmiş olan şikayete ilişkin değerlendirme yapılmış ve 03.04.2008 tarihinde, yine siteniz kanalı ile yanıtlanmıştır. 03.04.2008 tarihli yanıtımıza ek olarak; Poliçe üzerinde yer alan bilgilerin güncelliğinin sağlanması ve tahsilat yükümlülüğü sigortalıya aittir. Sigorta şirketi, poliçe üzerinde yer alan adrese bildirimde bulunmakla yükümlüdür. Şirket tarafından gönderilen bildirimlerin adres değişikliğinden dolayı Sigorta ettirene ulaşmamasından doğacak kanuni sonuçlar sigorta ettirene aittir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı