281086 |

| AXA OYAK Kartımdan Habersizce Para Çekmiş
pagasan
[05 Nisan 2008, 09:00]
Temmuz 2008'de, Axa Oyak Kocaeli/Gölcük acentesinden, aracım için trafik sigortası yaptırdım. Daha önceki sigortamda problem çıktığından sigortama indirim yapılacağı söylenmişti.
Bu indirimler düşülerek, Gölcük acentesi 101 YTL ödememi talep etti. Bu parayı kredi kartı bilgilerimi vererek ödeyip sigortamı yaptırdım. Her şey normal giderken, 31 Ocak 2008 tarihinde, bu acente benden 57 YTL, habersizce, kredi kartımdan çekmiş.
Kredi kartı borç çizelgesinde bu parayı fark edip acenteyi aradım. Daha önceki hesaplamada yanlışlık olduğunu, bu yüzden parayı aldıklarını söylediler. Bu yaptıklarının suç olduğunu ilettim.
Parayı ödemeleri için başvurdum; fakat Gölcük acentesi suçlu benmişim gibi davranarak, sanki hatayı ben yapmışım gibi üste çıkmak istedi. Hem suçlu hem de saygısızca davranan acente sigortamın iptal edilmesine karar vermiş.
Sizce bu yapılanlar doğru mu? Bu konu hakkında işlemlerim tabi ki olacak ama ilk önce size müşterinizin nasıl mağdur edildiğini anlatmak istedim. Cevabınızı en kısa zamanda bekliyorum. ^^ |