280270 |

| AXA OYAK'tan Evim Sigortasına Yanlış Beyan
burgazada
[04 Nisan 2008, 09:00]
Axa Evim paket poliçesi no:16677707 sigortalısıyız. Burgazada'daki evimizin balkon veranda kaplaması, 1 Mart'ta eve gittiğimizde, kırılmıştı. Eve su giriyordu. Durumu acentemize bildirdik. Güç bela, lütfen, 6 gün sonraya exper geldi. Eve su girmekte olduğunu belirttik. Acil yardımı aradık ama hiç. Exper diyorlar, prosedür okuyorlar.
Evraklarımızı tanzim ettik. Hasarın tam hangi tarihte olduğunu evde olmadığımızdan bilmediğimizi, bu yüzden kar fırtınasının oluştuğu günlerde olabileceğini beyan ettik. 2 Nisan günü ret cevabı aldık. Neden?
Bfor raporu olacakmış?
İyi de tarih belli değil. Yalan beyan mı vereyim? O zaman malzemeniz kalitesizmiş?
Bunu söyleyecek kadar bilgisiz masa başı personelle sigortacılık mı yapılır? Gerisi benim yalan beyanıma kalıyor. “Bu konuşmaları kayıt altına alıyor musunuz” diyorum. Hayır diyor. Yeteneksiz ve bilgi eksiği olan kişiler istasyonların yerini dahi bilmiyorlar.
2-3 istasyonun noktasal ölçüm yapamadıklarını bile bilgilenme zahmetine girmiyorlar. Beyan esas değil, yanlış esas. Sonuna kadar şikayetçiyim. ^^ |