ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK'ta 3 Yıldır Biriktirdiğimi Alamıyorum servettekin  [02 Nisan 2008, 09:00]
Axa Oyak Hayat Sigorta'ya hayat poliçesi yaptırdım. Dönemsel olarak ödememi yaptım.3 sene içerisinde ve sonunda hiçbir açıklayıcı bilgi verilmedi. Sadece açtığım müşteri hizmetleri adresime, yeni poliçe gönderildiğini söylüyorlar. Ama hiçbir yeni sözleşme poliçesi elime geçmedi. Bunun üzerine Axa Oyak'ya bu tarihten sonra ödeme yapmadım.

Bu sene çıkmak için karar aldım. Kendilerine başvurduğumda, poliçenin iptal olduğunu ve biriken paramı alamayacağımı söylüyorlar.Bunların yaptığı hoş bir hareket değil. İnsanlara verdikleri güven boşuna.Hiçbir ülkede böyle kendine göre maddeler uydurup, biriken paranın üzerine konan bir firma yoktur.&

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
03.04.2008

Sitenize Sn.TEKİN tarafından gönderilmiş olan şikayete ilişkin değerlendirme yapılmıştır. 22.04.2004 tarihinde Sn. TEKİN tarafından doldurulmuş olan başvuru formu şirketimize ulaşmış ve 26.04.2004 tarihinde poliçeleşmiştir. Poliçe örneği, başvuru formu üzerinde yer alan Nevşehir adresine gönderilmiştir. Sigortalı tarafından 22.07.2005 tarihine kadar düzenli prim ödemesi yapılmış olduğu ancak müteakip ödemelerin devamlılığının sağlanmadığı görülmektedir.

Vadesinde ödenmeyen primler için, her ay iki ay öncesine ait prim borcu olan sigortalılara ihtarname gönderilmektedir. 1196035 poliçe numaralı sigortalı için de 06.04.2006 tarihinde ihtarname gönderisi yapılmış ancak dönüş olmaması nedeni ile ilgili poliçe, 01.06.2006 tarihinde iptal edilmiştir.

Sigorta ettiren, poliçenin başlangıcından itibaren 3 tam yılın primlerini ödemeden prim ödemeyi durdurur ise Hayat Sigortası Genel Şartları C-1’e istinaden Şirket, sigorta ettirenin yazışma adresine ihtarname çeker, ihtarnamede belirtilen sürede prim borcu ödenmez ise poliçe iptal edilir. Sigorta ettirene herhangi bir ödeme yapılmaz

Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.