ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK Kedi Ölmedi Diye Hasarı Tazmin Etmedi shbcimen  [24 Mart 2008, 09:00]
2005 model Volkswagen Polo aracıma Axa-Oyak Sigorta'dan 3.1.2008 tarihinde kasko yaptırdım. Ancak 23.2.2008 tarihinde aracımın motor kısmına aracın altından kedi girmiş. Farkında olmadan aracımı çalıştırınca takır tukur sesler geldi.

Araç durdu. Aynı anda can havliyle miyavlayan bir kedi sesi de geldi tabi. Aracımı kaskoya bildirdim. Yetkili servise çektirdim. Aracımın 1 günlük işi olmasına rağmen kasko beni 8.3.2008 tarihine kadar bekletti.

Bu hasarın şaibeli olduğunu ve ödemeyeceğini söyledi. Allah aşkına kediyi ben mi soktum motora? Zarar yaklaşık 2.500 YTL. Bunu siz ödeyin diyorlar.

Kasko sadece ağır hasarları mı öder? Yada hurdaya çıkan araçları mı öder? “Bu durumda ne suçum var?” diye sordum. Bana “Kedi neden ölmedi, neden kan yok” gibi garip sözler söylendi. ^^

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Axa Oyak
24.03.2008

Siteniz kanalıyla iletilmiş olan Sn. ÇİMEN’e ait şikayet konusu hasar birimimizle birlikte değerlendirilmiştir.

Meydana gelen hasar bildirimi üzerine 4162865 numaralı hasar dosyası açılmış, 26.02.2008 tarihinde eksper ataması yapılmıştır. Konu dosyada yapılan inceleme sonucu hasarın, teknik olarak, beyan edildiği şekilde meydana gelemeyeceği kararı verilmiştir. Konu dosyada eksper raporu da aynı doğrultuda olup, Şirket nihai kararımızda görüş değişikliği olmadığını bilgilerinize sunarız.Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı