13.03.2008
Sitenize Sn. İNAL tarafından yönlendirilen şikayet, ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Sigortalı Sn. İNAL, 17.02.2008 tarihli hasarı sonucu, acil yardım telefonlarımızla irtibata geçerek çekici talebinde bulunmuştur. Talep edilen çekici olay yerine ulaştığında, aracın yürüyen aksamında sorun olmadığını ve sigortalı tarafından servise götürüleceği bildirilmiştir.
Acil yardım teminatın kapsamı; hasarlı aracın, kaza yerinden en yakın servise çekilmesini içermektedir. Fark ödemek sureti ile Türkiye’ nin her yerine aracın çekilebileceğini belirten herhangi bir açıklama, gerek poliçe özel şartlarında gerekse acil yardım teminatları kapsamında yer almamaktadır.
Aracın serviste 24 saatten fazla kalması durumunda, poliçe şartlarında belirtilen süre için kiralık araç hizmeti sunulmaktadır. Konu hasarda sigortalımızın, poliçe limiti dahilinde kiralık araç hizmetinden yararlandığı görülmektedir.
Araç onarımının yapıldığı servis ile de gerekli görüşmeler yapılmıştır. 17.02.2008 tarihli hasar sonrası açılmış olan 4155581 numaralı hasar dosya süreci tamamlanmış ve hasar tazminat ödemesi 12.03.2008 tarihinde yapılmıştır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla,
AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı