ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK Evimde Oluşan Hasarımı Ödemedi XBOPX  [21 Şubat 2008, 09:00]
Yaklaşık 1,5 ay öncesinde banyomdaki fayanslarımda kırılmak suretiyle dökülme meydana geldi. Eksper gönderdiler. Eksper incelemesini yaptı, hasarı gördü. Yaklaşık 800 YTL civarında bir masraf olduğunu söyledi.

3 senelik bir sigorta geçmişimde herhangi bir hasarım oluşmamıştı. İlk oluşan hasarımda bana fayansların kendiliğinden döküldüğü, işçilik sorunu olduğunu bahane ederek ödeme yapmadılar.

Şimdi yetkililere sormak istiyorum. Sigortanın amacı nedir? İşçilik hatasından dolayı suyum patlasaydı yada gelen eksperi kafaya alıp su patlamış olarak gösterseydim paramı alacaktım ama içimizde kötülük olmadığı için yapmadık.

Kaskolu olan evimin hasarını gene kendi cebimden ödedim. Bu olay beni çok rahatsız etti.^^

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
25.02.2008

Siteniz kanalıyla Sn. Murat İNCE tarafından yönlendirilen şikayet ile ilgili değerlendirme Hasar Servisimiz tarafından yapılmıştır. Şirketimize 07.01.2008 tarihli ihbar ile 4103534 numaralı dosya açılmıştır. Türk Ticaret Kanunu Sigorta Hukuku ile diğer sigortacılık mevzuatı hükümleri gereği her bir sigorta poliçesi altında teminat altına alınan riskler yazılı olmalıdır. Poliçede yazılı olan riskler ise riskin değerlendirilmesine yönelik genel ve özel şartlar kapsamında değerlendirilir. Poliçede açıkça yazılı olmayan riskler ilgili poliçe kapsamında değerlendirilemez.

Konu dosyada, banyo duvar seramiklerinin kendiliğinden dökülmesi şeklinde gerçekleşmiş olan hasarın, poliçede belirtilen herhangi bir risk tanım ve kapsamında olmadığı anlaşılarak tazminat talebinin değerlendirilemediğini bilginize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı