ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK İptal Ettiği Trafik Sigortası İle Zorda Bıraktı Tumert  [06 Şubat 2008, 09:00]
Gerek motosikletlerim olsun, gerekse arabalarım olsun şimdiye kadar hep Axa Oyak'dan trafik sigortamı yaptırdım. Trafik sigortası bitmeden önce bana hep haber verilirdi. Ulaşamasalar poliçeyi adresime gönderirlerdi. Ancak dün trafik kontrolünde 1.5 senelik arabamda bu sefer durumun böyle olmadığını öğrendim.

Poliçemi kaybettim diye araştırırken poliçemin önce yaptırılıp, 1 ay boyunca bana ulaşılamayınca iptal edildiğini öğrendim. Çalışan bir insanı ev telefonundan arayarak bulmaya çalışmak ne kadar doğru bir hareket. Zaten tartışmalı ama adresime, poliçeyi geçtim, en azından bir uyarı gönderilse ne arabam parka çekilip, suratsız insanlarla muhatap olmak zorunda kalacaktım; ne 3 kata yaklaşan trafik sigortası parası ödeyecektim ne de yüksek lisans jürimin olduğu bir günde bu kadar olay başıma açılacaktı.

Madem bu otomatik yenileme sistemini doğru düzgün uygulayamıyorsunuz. Hiç yapmasaydınız, ben de tedbirli olurdum. Acentenizi mi şikayet etmem gerekiyor bu durumda? Yoksa sizi mi şikayet etmem gerekiyor?^^

Arkadaşına Gönder

24.02.2008 Tumert Yasal olarak benim takip etmem gerektiğini sizin kadar ben de biliyorum. Ancak şimdiye kadar bunu sizin acenteleriniz yapıyordu telefon yoluyla bildirerek. Size tavsiyem acentelerinizi bu konuda uyarmanız ve doğru düzgün yapamadıkları bir müşteri servisini müşterilere sunmamaları.

Axa Oyak
11.02.2008

Siteniz kanalıyla iletilmiş olan Sn. TOPÇU’ ya ait şikayet konusu Operasyon birimimizle birlikte değerlendirilmiştir.

11836809 numaralı poliçenin bağlı bulunduğu acente ile Şirket sözleşmemiz 14.05.2007 iptal edilmiştir. Zorunlu poliçe niteliği taşıyan Trafik poliçelerinin yenileme takibi yasal olarak sigorta ettirenin yükümlülüğünde bulunmaktadır. Konu poliçe 15.09.2006–15.09.2007 tarihleri arasında geçerli olup, mevcut hasarsızlık haklarının verilebilmesi kriterlerinden, “vadesinde yenilenmesi” koşulunun gerçekleşmemesi sebebi ile hasarsızlık indirimi uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı