ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK Habersizce Kaskomu İptal Etmiş hoc41  [02 Şubat 2008, 09:00]
Kayseri Axa Oyak Ertenler şirketi 29. 01.2007 tarihinde yapılan 12910363 poliçeyi parası ödenmesine rağmen arabayı satış gösterip kaskoyu iptal etmiş. Bir sene sonra kasko yeniletmeye gittiğimizde arabanın kaskosunun iptal edildiğinden haberim oldu.

Hasarsızlığımın öldüğüne mi, parama mı yanayım. En kötüsü kaza yapsaydım ne olacaktı? Şirketi aradık. Kendileri için aracılık yapan kişiler parayı ödemediği için iptal ettiklerini ve suçlarının olmadığını söylediler.

Daha sonra araştırdık. Böyle çok kişinin olduğu haberini aldım. Hiç bir sonuç alamadık çünkü kanunlar yetersiz.^^

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
05.02.2008

Siteniz kanalıyla iletilmiş olan Sn. Hakan ORUÇ’a ait şikayet konusu Operasyon birimimizle birlikte değerlendirilmiştir.

9732285 numaralı poliçenin bağlı bulunduğu acente ile Şirket sözleşmemiz iptal edilmiş olup, 29.01.2007 tarihinde 12910363 numaralı poliçe ile yenileme Ertenler Sigorta Aracılık Hizmetleri tarafından yapılmıştır. Sn. ORUÇ’a ait poliçe, primlerinin ödenmemesi nedeniyle 29.03.2007 tarihinde iptal edilmiştir. Yapılan ödemelerin belgelendirilmesi halinde değerlendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız.Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı