ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK'dan Ödenmeyen Sigorta İadesi ERCAN2  [29 Ocak 2008, 09:00]
Aracımı 28.11.2007 tarihinde sattım. Kalan trafik sigorta farkını almak için Erzurum Oy Akbank'taki Axa Oyak Sigorta'ya başvurdum. Hesap numarasını aldılar. Satış sözleşmesini aldılar. 2-3 gün sonra hesabınıza yatar dediler. Aradan 1 hafta geçmesine rağmen, hala yatmadı.

Aynı zamanda ben arabamı güvendiğim için Axa Oyak'a kasko yaptırdım. Üstelik Oyak üyesiyim. Ödenecek cüzi bir miktar içi bu kadar beklenecekse Allah korusun yarın bir kaza esnasında Axa Oyak nasıl yardımcı olacak? Şüphem artmaya başladı. Üstelik bu para benim cebimden çıkan para. Axa Oyak'dan iadesini bekliyorum. *~*

Arkadaşına Gönder

30.01.2008 ERCAN2 Erzurum OyAkbank içerisinde bulunan Axa Oyak Sigorta ya 21.01.2008 tarihinde satmış olduğum arabanın satış sözleşmesiyle birlikte trafik sigortanın kalanın iadesini almak için başvurdum. 2-3 gün sonra hesabınıza yatar dediler. 8 gün geçti hala bir haber yok. Sigorta işlemini yapan bayanı aradım.

Sonra döneceğim dedi hala tık yok. Bu nasıl anlayış anlamadım kendi ödediğimiz paramızı iade etmiyorlar. Üstelik kaskoyu da Axa Oyak tan yaptırmıştım. Bir daha Axa Oyak mı? Asla. *~*255477

Axa Oyak
30.01.2008

Sn. AKBUĞA tarafından iletilmiş olan şikayete ilişkin değerlendirme yapılmıştır. 15150668 numaralı Trafik poliçesine konu olan aracın, 21.01.2008 tarihinde satışı gerçekleşmiştir. İlgili poliçe 28.01.2008 tarihinde satıştan dolayı iptal edilmiş olup, 30.01.2008 tarihinde prim iadesi sigortalı hesabına gönderilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı