236457 |

| AXA OYAK Anlaşması Olduğu Halde Ödemeyi Benim Yapmamı İstiyor
sergün50
[05 Aralık 2007, 09:00]
13 Kasım 2007 tarihinde, alışveriş merkezinin açık otoparkında, arkadan, başka araç gelmeden çıkma telaşıyla geri geri, süratli bir şekilde, park halinden çıkmakta olan araca çarptım. İlgili rapor ve tutanaklar karakol polisleri tarafından tutuldu. Görevli memurlar raporunda aracımın sol çamurluk, tamponun sol tarafı ve sol tekerin dışa doğru açılmış olduğunu yazdılar.
Hasar ihbar merkezini arayarak bilgi verdim. Aracım çekici tarafından anlaşmalı Opel servisine çekildi. Servis aracıma eksper tarafından bakılacağını söyledi. Bir hafta sonra dingilin çarpmanın etkisiyle eğik olduğunu, değişmesi gerektiğini, ellerinde olmadığını sipariş verdiklerini söylediler.
Aradan üç gün geçti. Servis siparişi durdurduğunu, eksperin bu kazada dingilin eğilmez dediğini söyledi. 26 Kasım'da Adana Bölge Müdürlüğü'yle görüştüm. Bana dingilin kolay kolay eğilmeyeceğini, eğer eğilmişse de taraflarından yapılacağını söylediler. Daha sonra eksperle görüştüğümde, servise talimat verdiğini dingilin değişmesi gerektiğini söyledi.
Servisle görüştüğümde talimatı aldıklarını, dingili sipariş ettiklerini öğrendim. 2 Aralık tarihinde servisle ve eksperle görüşmemde ödemeyi benim yapacağımı, daha sonra raporun bölgeye gidip incelendikten sonra tarafıma ödeme yapılacağı söylendi. Aynı şekilde Axa Oyak yetkili temsilcisi olayı doğruladı.
Tamamı ile hakkaniyete uygun (olay yerinde çektiğim fotoğraflar var) olan kazada şaibeli durum aranması, Opel'le anlaşması olduğu halde ödemenin tarafıma yaptırılmak istenmesi bugüne kadar güvendiğimiz, bundan sonrada güveneceğimizi temenni ettiğimiz sigorta şirketine yakışmadı. Poliçe no:12794098, dosya no:4043685. ^^ |