ŞikayetVar

Sonraki >>

Axa Oyak

232062

AXA OYAK'tan Sadık Müşteri İndirimi Masalı gazi37  [20 Kasım 2007, 09:00]
Aracımı aldığım, 28.12.2005 tarihinden bu yana Axa Oyak'tan kasko ve sigortamı yaptırmaktayım. İkinci yıl kaskomu yenilettiğimde hasarsızlık indirimi aldım fakat sigorta acentesi sadık müşteri indiriminin poliçede gösterilmeyeceğini, sistemin kendisinin indirim yaptığını söyledi.

Başka Axa Oyak bayisi ise, bana sadık müşteri indirimini, müşterisinin poliçesini göstererek, uygulandığını, poliçede yer aldığını ispatladı. Diğer sigorta şirketlerinin de bu uygulamayı yaptığını araştırmalarım sonucu öğrendim. Mağdur olduğumu düşünüyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
23.11.2007

Siteniz aracılığı ile tarafımıza ulaşan Sn. Satıoğlu’ nun şikayeti, satış kanalı ve teknik birim ile birlikte değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirmede 12600905 numaralı poliçenin TRAMER sistemi üzerinden otomatik olarak yenilendiği, iş bu nedenle sadık müşteri indiriminin poliçeye sehven uygulanmadığı, poliçede yer almadığı için de poliçe üzerinde görülmediği tespit edilmiştir.

Sigortalı haklı şikayeti sonrası, Sn. Satıoğlu ile irtibata geçilerek gerekli açıklamalar yapılmış ve mutabakat sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı

23.11.2007 gazi37 axaoyak firmasına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.axaoyak şirketinden arayan yetkili durumu detaylarıyla anlatıp aslında axaoyak şirketinin değil acentenin küçük bir yanlışından kaynaklanan yanlışın kendilerinin pirimden feregat ederek benim lehime sonuçlandığını iletmiştir.bende durumu teyit ediyorum.Axaoyak a teşekür ediyorum...