ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK Tarafından Hayat Sigortası Zeyilname Talebim Gerçekleştirilmedi! haksu69  [01 Kasım 2007, 09:00]
03.10.2006 tarihinde Millennium Bank Yıldız Ankara şubesinden konut kredisi kullanmıştım. O tarihte bana 10 yıllık hayat sigortası yapıldı. Bu sene 26.10.2007 tarihinde konut kredisini Oyakbank Kara Kuvvetleri Komutanlığı şubesi Ankara şubesine aktardım. Aktardığım gün acenteniz olan Millennium Bank Yıldız Ankara şubesi hayat sigortamı zeyilname yapabileceğini söylemişti.

Ancak bu gün (31.10.2007) Axa Oyak genel müdürlüğü tarafından hayat sigortasına zeyilname izni verilmediğini söylüyor. Şu anda hem ben hem de Oyakbank kara kuvvetleri Komutanlığı şubesi mağdur olmuş durumda. Konu hakkında acil yardımcı olunmasını rica ediyorum.%

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
01.11.2007

Şikayetçiye gönderdiğimiz yazılı yanıtı siteniz aracılığı ile de paylaşıyoruz.

"1711791 numaralı uzun süreli kredi poliçeniz için, dain-i mürtein değişikliği talebiniz konusunda, Millennium Bank A.Ş. tarafından, poliçenizin iştira(iptal) edilmesi bilgisi verilmiştir. Poliçenizin iştira işlemi gerçekleştirilerek, 03/10/2007 tarihli 237,04 YTL tutarındaki tahsilatınızın, Millennium Bank A.Ş. Yıldız Şubesine iade edildiğini bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla"

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı

01.11.2007 haksu69 AXA Oyak genel müdürlüğü işlemin yapılamayacağını söyleyerek hayat sigortasını iptal etti. Oyakbank tekrar sigorta yaptı. Teşekkürler