ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK SİGORTA Düşen Fayansları Tazmin Etmedi cengibato  [29 Ekim 2007, 09:00]
Yıllık 160.000. YTL'ye full sigorta yaptırdığım aile konutumda 11.10.2007 tarihinde banyonun fayanslarının, birden bire 10-15 tanesi aniden döküldü. Ben de eksper çağırdım. Eksper geldi, firmanın acentesiyle durumu konuştum. Eksper ret etmiş, ret gerekçesi fayansların arkasındaki malzemenin eksik oluşu.

Buraya su sızmadı, bir şey olmadı, sadece fayansların arkasındaki malzeme eksikmiş. Sorarım size; ben onu nasıl bilebilirdim? Bu evi alalı yaklaşık 3 yıl oluyor ve fayanslarda herhangi bir tadilat yaptırmadım. Dolayısıyla benim aldığım zaman fayanslarda bir şey yoktu, sonra ben fayansların arkasındaki malzemeyi nasıl görebilirim?

Şimdi tekrar konuştum, ekspertizi yenileyeceklerini söylediler ama inanın sigorta şirketini değiştirmeyi düşünüyorum. 160.000. YTL'ye sigorta ettirdiğim evimde yaklaşık 400-500 YTL. Lik hasar oluşur ve ben bunu alamaz isem daha ne işe yarar bu sigorta şirketleri?^^

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
30.10.2007

Sigortalı konutta meydana gelen hasarlar nedeni ile 15.10.2007 tarihinde şirketimize hasar ihbarında bulunulduğu, hasar ihbarına istinaden 4007627 numaralı dosya ile sürecin başlatıldığı, yapılan ekspertiz ve incelemeler sonrası, ilgili talebin 25.10.2007 de reddedildiği sistem kayıtlarımızda izlenmektedir.

Talep edilen hasarlar; eksik ve hatalı malzeme kullanılmasından dolayı banyoda yer alan fayansların “ HARİCİ BİR ETKİ OLMAKSIZIN” kabararak hasarlanması ile ilgilidir

Konu hasarlar; ani, harici ve beklenmedik olmayıp, zaman içerisinde olagelen, dış etkenler, atmosferik şartlar, malzeme veya işçilik kusuru gibi sebeplerle oluşan hasarlardır. Bu oluşan hasarlar, poliçe teminatları ve Yangın Sigortası Genel Şartları gereği kapsam dışıdır. Hasar kararına ilişkin detaylı bilgilendirme ayrıca sigortalımıza iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı