ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

207005

AXA OYAK'tan Gördüğüm Muamele Kazadan Daha Kötüydü! boybadam  [31 Ağustos 2007, 10:44]
30 Temmuz 2007'de arabamla Susurluk'ta mıcıra girip takla atarak kaza yaptım. Kazadan sonra Axa Oyak'tan gördüğüm muamele kazadan daha kötüydü. Benim bildiğim sigorta şirketi mağduriyeti azaltmak için çalışır ama Axa Oyak'ın bundan haberi olduğunu sanmıyorum. Öncelikle çekici 2,5 saat sonra geldi, servis olarak istediğim yere değil onların seçtiği yere götürmem gerektiği, yoksa çekici için ekstra ücret ödemem gerektiği söylendi.

Yola devam etmek için araba istediğimdeyse arabam servise girmeden araba veremeyeceklerini söylediler. Düşünün susurlukta dağ başında kalmışım ve araba servise girmeden araba vermiyorlar. Ben nasıl döneceğim dediğimde "otobüsle dönün, bilet parasını öderiz" dediler olanca yüzsüzlükleriyle. En önemlisi kaza yapalı 1 ay oldu hala pert mi olacak yapılacak mı karar veremediler. Bu kadar ilgisiz ve işini bilmeyen insanların çalıştığı bir firmanın sektörün önde gelen firmalarından olması çok acı. Bence Axa Oyak'tan sigorta yaptıracaksanız bu tür muamelelere hazırlıklı olun.%

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

05.09.2007 boybadam 1- Çekici Balıkesir’den Susurluk’a 3 saatte gelmiştir. Yerini bulamadığı için aradığında saat 9.45 civarındaydı. Kaza için haber verildiğinde ise saat 7.30 du. Yanlış yere gittiği için aracı bulamamak ayrı ama aradaki zamanda Balıkesir’den Susurluk’a en az 3 kere gidip gelinir.

2- Aracı ya kaza yaptığım ilde ya da ikametimin olduğu ilde servise çekeceklerini aksi durumda extra para ödemem gerektiği söylendi bana. Hatta Avrupa yakasındaki bir servise bile götüremiyordum aracı.

3- Ben otobüs bilet paramı ödeyin demedim. Müşteri temsilciniz çok ukala bir biçimde isterseniz otobüsle gidin bileti de bize gönderin demiştir.

4- Partner şirketiniz işe yaramaz şirketlerin en önde gideni

5- Sonuç olarak rezil bir firmaymışsınız. Bunu her bulduğum ortamda söylemeye ve yazmaya devam edeceğim. Sigortayı sizden yaptırdığımız için yazıklar olsun. Kazadan daha çok hasarı siz verdiniz bize.

Axa Oyak
31.08.2007

Şikeyete ilişkin değerlendirme partner Şirketimiz (İPA) aracılığı ile yapılmıştır:

"30.07.2007 tarihinde 34DS1800 plaka 11461747 poliçe numaralı sigortalımız Ahmet Naci Boybada kazalı aracı için Muharrem Bey tarafımızı arayarak çekici talebinde bulunmuştur.

Sigortalımız aracının yoldan 10 mt. uzaklıkta bir kum ocağında olduğunu söylemiştir. Dosya ile ilgilenen arkadaşımız adres bilgilerini aldıktan sonra anlaşmalı çekicimizi olay yerine yönlendirmiştir.

Sigortalımız aracını en yakın yetkili servis dışında farklı bir servise çektirmek istediğini söylemiştir. Arkadaşımız olay yerine yakın yetkili servislerin olduğunu ve isterlerse en yakın yetkili servise kadar çekim yapabileceğimizi belirtince sigortalımız aracının ikamet iline çekilmesini istemiştir. Arkadaşımız sigortalımıza teminatlarımız gereği ikamet iline çekim yapabileceğimiz bilgisini vermiştir.

Sigortalımızın şikayetinde belirtmiş olduğu gecikme ile ilgili olarak tedarikçi firmamız ile görüşülmüştür. Tedarikçi firmamız olayın üzerinden uzun zaman geçtiği için konuyu pek hatırlayamamakla beraber çekici şoförünün sigortalımızın belirttiği kum ocağına ulaştığında aracı bulamadığını ve yardım istediğini belirtmektedir. Firma sorumlumuz sigortalımızın belirttiği bölgede iki adet kum ocağı olduğunu ve aracın diğer kum ocağında kaldığını söylemektedir. Bu nedenle kısa süreli bir gecikme yaşanmış olabileceğini düşünmekteyiz. Ancak anlaşmalı firmamız 2,5 saatlik gecikme süresini kabul etmemektedir. Dosya incelememizde de gecikme süresinın uzunluğu ile ilgili bir kayıt bulunmamaktadır.

Sigortalımız araç servise girmeden önce olay yerine ikame araç temini istemiştir. Sigortalımız Balıkesir'den teslim edilmesini istediği araç ile İstanbul'a gideceğini söylemiştir. Dosya ile ilgilenen arkadaşımız sigortalımıza acil yardım teminatlarımız gereği ikame araç temini için araç servise çekildikten sonra yardımcı olabileceğimizi, ikame aracın ise teslim edilen il'e iade edilmesi gerektiği bilgilerini vermiştir.

Sigortalımız açıklamamız üzerine otobüsle İstanbul'a geri dönüş biletlerinin karşılanmasını istediğini belirtmiştir. Görüşmenin akabinde ise İstanbul'a ulaşınca ikame araç isteyeceğini belirterek görüşmeyi sonlandırmıştır. Sigortalımızdan tarafımıza bir geri dönüş yapılmamıştır"

Siteniz aracılığı ile İPA' dan sigortalımıza da verilen bilgileri yineliyoruz. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı