ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK Yüzünden 1 Haftadır Motorsuz Kaldım! h_cellat  [02 Temmuz 2007, 09:00]
Motorum bir haftadır orada ama ne gelen var ne giden. Yazık bize, para almaya gelince arıyorlar soruyorlar, vermeye gelince iş yok. Olamaz böyle bir şey.

Sizin sigortanızla anlaşmalı bir arkadaşla kaza yaptık. Motorum ciddi şekilde hasar aldı bana göre. Çünkü motoruma gözüm gibi bakan bir insanım ve şu anda motorsuz kaldım. Yani ne diyeyim hayattan hiç bir zevk alamıyorum. Bütün planlarım iptal oldu. Onları da geçim artık.

Motoru servise bırakalı bir hafta olmasına rağmen hasarı tespit edilmedi ve parça siparişi verilmedi. Sigorta yaparken 5 dakika sürmez ama tespite, iş para vermeye gelince haftalarca bekleriz. Neden? Bu sorumun cevabını almak isterim. En kısa zamanda da motorumu isterim. Bu konudan anlayan insanlarla da yakın diyalog içindeyim. Umarım motorumda bir aksaklık çıkmaz da sorunsuz ilişkiler. Yaşarız belki bir gün sizinle de çalışabiliriz. Bu eleştirilerimi dikkate alırsanız sevinirim.%

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Axa Oyak
02.07.2007

Sn.Hüseyin KURUÇAY 'ı şikayetine ilişkin değerlendirme yapılmıştır. Şikayet yazısında poliçeye dair herhangi bir detay belirtilmemiş olduğundan, 02.07.2007 11:15 de aranmış ve yalnızca plaka bilgisi alınabilmiştir.

Plaka bilgisi ile yapılan taramada herhangi bir hasar dosyasına rastlanmamıştır.

Ekspertiz sürecinin başlatılabilmesi için öncelikle, hasar ihbarında bulunulması gerekmektedir. Hasar ihbarı için, 0216 444 1 999 numaralı hasar iletişim merkezine başvurabilir veya web sitesi üzerinden online olarak hasar dosyası açılabilmektedir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı