ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK Hırsızlık Sonucu Oluşan Mağduriyetimi Gidermiyor! gencer33  [12 Mayıs 2007, 09:00]
Axa Oyak Bolu acentesinden 04.01.2007 tarihinde evimi sigorta ettirdim. Evime hırsız girmesi nedeniyle 29.03.07 tarihinde önce karakola ihbarda bulundum ve evimde gerekli incelemeler yapıldı. Aynı gün sigorta acentesine giderek ihbarda bulundum. Savcılıktan belgelerin çıkmasını takiben acenteye giderek evrakları teslim ettim ve dosya açtılar.

Çalınan bir adet kolye ve hırsızın kapıma verdiği hasarın bedelini talep ettim. Önce poliçenin kapı kilidinde oluşan hasarı kapsamadığını söylediler. Neyse onu kabul ettim. Sonrasında çalınan kolyenin bedelini ödemek için olmadık şeyler istediler. Önce kolyenin faturası dediler sonra kolyenin olduğu bir fotoğraf verin dediler o da olmadı kolyeyi aldığınız yerden bir yazı alın ve buna benzer talepler. Oysa poliçede eşya sigorta bedelinin % 5'ine kadar kıymetli eşyaların ödeneceği belirtiliyor. Benim talep ettiğim rakamda bu sınırların çok altında bir rakam. Ama nedense zorluk çıkarılıyor. Axa Oyak firmasından bu konuda şikayetçiyim ve bir daha kesinlikle ne kendim ne de yakınlarıma bu firmadan sigorta yaptırmayacağım.%

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
14.05.2007

Şİkayete ilişkin değerlendirme yapılmıştır. Hırsızlık konusundaki 3815449 numaralı hasar dosyası 23.04.2007 tarihinde açılmıştır.

Hasarın 29 Martta olduğu ancak ihbarın 23 Nisan tarihinde yani yaklaşık 1 ay sonra yapıldığı tespit edilmiştir. Herhangi bir fotoğraf ya da sigortalımızdan talep edilen açıklama konusunda net bir bilgi edinilememiştir.

Hasar dosyasının incelediği bölge müdürülüğü' müz, hiç değilse fotoğrafın ibrazını ya da çizilerek çalınan emtianın tarifini fiyat araştırılması için istediklerini ancak herhangi bir belgenin gelmediğini belirtmektedir.

Dosyanın sonuçlandırılabilmesi için siteniz aracılığı ile talebimizi yineliyoruz. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Departmanı