ŞikayetVar

Şifre:
Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar

HemAlHemSat.com

Hemalhemsat.com'dan 1 Haftadır Ödenmeyen Satış Tutarı turkery  [24 Mayıs 2008, 09:00]
06.05.2008 tarihinde biten satış işlemini 1 hafta gibi kısa bir sürede onayladılar. Ardından ürün kargolandı, alıcı onay verdi ve bu onay işleminin üstünden 1 hafta geçti. Sitede denildiği gibi 3 iş günü içinde ödeme yapılmadığından 2 sefer mail ile kendilerine ulaşmaya çalıştım.

Birinde ücretin ödenmesi için ilgili birime bilgi verildiği söylendi, diğerine ise cevap verilmedi. (bu arada telefon ile aramayı aklınızdan geçirmeyin çünkü ulaşabileceğiniz bir telefon numarası yok, diğer e-ticaret sitelerinde olduğu gibi. Bu hukuka aykırı bir durum ama kimin umurunda!)

Hemalhemsat.com üzerinden gerçekleştirdiğim satış işleminin üzerinden tam 16 gün, onay işleminin üzerinden tam 7 gün geçti. Halen işlemler bitmiş değil. Devlet dairesi gibi mesai saatleri olan bir firmadan, devlet dairesinden farklı hızda ve anlayışta çalışması da beklenemez herhalde.

Tarafıma ödenmek üzere havuzda 1 haftadır bekletilen tutarın biran önce tarafıma ödenmesini istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

HemAlHemSat.com
04.06.2008

Merhabalar,

Bahsedilen sipariş yüksek tutarlı olduğundan dolayı alıcı üyemizin bankasının onay vermesi beklenmiştir. Gelen banka onayı ile tarafımızdan işlem onaylanmıştır. Ürün tutarı 29.05.2008 tarihinde hesabınıza aktarılmıştır. Hesabınızı kontrol etmenizi rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,