342169 |

| KUZ OPTİK'ten İki Gün Kullanımlık Gözlük
mickievicz
[11 Ağustos 2008, 09:00]
Konya Kuz Optik'ten Musshanni marka bir gözlük satın aldım. Gözlüğü aldıktan 2 gün sonra, camının sanırım sol üst köşesinde görüntünün oluştuğu yerde görüntü bozulması olduğunu gördüm. (sanırım diyorum çünkü gözlük ayın 23.07.2008'den beri Kuz Optik'te):)
Daha sonra gözlüğü Kuz Optik Konya M1 şubesine götürdüm. Orada yetkili gözlüğü kontrol ederek aldı, sorunu kendisi de gördü. 5 arkadaşım da buna şahittir
Gözlük gitmiş, geri gelmiş, sonra tekrar 06.08.2008 tarihinde İstanbul'a geri gönderilmiş. (ayıbının giderilmediği gerekçesiyle) Bunun üzerine, 09.08.2008 Cumartesi günü, Kuz Optik M1 şubesine gittim. Gözlüğü geri vermek istediğimi veya yeni bir gözlük ile değiştirmek istediğimi ilettim (tüketici haklarını düzenleyen kanun ile ilgili haklarımdan yola çıkarak).
Bunun kesinlikle mümkün olmadığı söylendi. Kendisine yasadan bahsettim. Fakat yasadan cidden bihaber olan söz konusu şahıs, kendi üslubuna yakışır fakat Kuz Optik imajına yakışmayacak bir şekilde - yasa kimmiş? yasa kim? ne yapacak? ne olacak? gibi anlamsız ve sorumsuz kelimeler sarf etti.^^ |