ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Axa Oyak

AXA OYAK'tan Aracımı Satmama Rağmen Geri Kalan Paramı Alamadım! oktaykan  [14 Mayıs 2008, 09:00]
7 şubat'ta Axa Oyak'a aracımı sigortalattım. Adan 2 ay sonrada aracımı sattım. Aracı sattıktan 2 gün sonra (9 Nisan) atış sözleşmesini ve banka hesap numarası bilgilerimi sigorta yaptırdığım İstanbul Perpa'da bulunan Akay Sigortacılık'a (Axa Oyak Sigorta acentesi) gönderdim.

İade edilmesi gereken parayı ne zaman alabilirim diye sordum. Görevli bayan bir ay sonra hesabınıza yatar dedi. Daha sonra öğrendiğime göre; bu tip para ödemelerini sigorta şirketleri en geç 10 gün içinde geri ödüyorlarmış.

Neyse dedim bir bildikleri vardır hiç arayıp sormadım adı geçen şirketi. En son 12 Mayıs günü aradım, işlerimiz çok yoğun tamam yatırecağız diye cevap verdiler. Ne arıyorlar, ne soruyorlar. Ellerindeki işlerden haberleri yok. Bu nasıl sigortacılık? Bir an önce para iademin yapılmasını istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

Axa Oyak
15.05.2008

Siteniz kanalı ile iletilmiş olan Özdemir’in şikâyetine ilişkin değerlendirme, satış kanalı ile birlikte yapılmıştır. Şikâyet içeriği, Şirketimizden düzenlenen trafik poliçesinin iptali sonucunda oluşan iadenin yapılmaması ile ilgidir.
Sigortalı şikayet konusu ile ilgili olarak acente ile temasa geçilmiş ve iade tutarının gün içerisinde sigortalı hesabına aktarılacağı bilgisi alınmıştır.Sigortalımıza da bu yönde bilgi aktarımı sağlanmıştır.Saygılarımızla,

AXA OYAK SİGORTA A.Ş.

Müşteri Hizmetleri Departmanı