ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Samsung Electronics

SAMSUNG U700 Telefonum Soyuluyor EMİRAYS  [10 Mayıs 2008, 09:00]
Ankara Mavi Bilgisayar'dan, 30.12.2007 tarihinde, samsung U700 model cep telefonu satın aldım. Satın almış olduğum tarih itibarı ile toplam 4 ay geçti.

telefonu aldığım tarihte arkadaşlarım bu telefonlarda sorun olduğunu, hemen soyulmaya başladığını, almakla çok hata ettiğimi söylediler fakat ben böyle bir şey olacağına ihtimal vermedim.

4 ay geçti. telefonumun koruyucu naylonlarını 1 ay önce sökmeme rağmen telefonum gözle görülür bir şekilde soyulmaya başladı. Altından ise plastik üzerine krom kaplandığı ortaya çıktı.

samsung'un merkezini arayıp sorunumu bildirdim. Servise götürmemi, bir müddet serviste kalmasını, kapağının değiştirileceğini belirttiler. Tabi bu arada ben telefonsuz kalacağım ve kapak değiştirilecek, altı plastik olduğu için yeniden soyulacak, ben tekrar servise gideceğim ve bu böyle sürene kadar telefonumun garantisi bitecek. Sonra da bunu çöpe atmak zorunda kalacağım.

Bunu belirttim. telefonumun soyulmayacak metal bir modelle değiştirilmesi konusunda bana yardımcı olmalarını istedim. Yapacak bir şeyleri olmadığını, telefonumu değiştiremeyeceklerini, bu konuda ilk defa benden şikayet aldıklarını belirterek beni başlarından savdılar. ^^

Arkadaşına Gönder

Samsung Electronics
12.05.2008

Sayın Aysun Yurdaşan'ın şikayeti hakkında;

Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülmüştür. Konu hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Cihazın durumu Samsung Çağrı Merkezi tarafından takip edilmektedir. SGH-U700 cihazı ile ilgili yetkili birimlerimiz ile iletişime geçerek cihazın durumunun takip edileceği bilgisi aktarılmıştır.

Değerli müşterimiz, Samsung Ürünleri hakkında sormak istediklerinizi 444 77 11 numaralı hattımıza ya da www.samsung.com.tr internet sitemizde "Bize Ulaşın" bölümüne iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,